5 hetes gyermekemnek nagyon faj a hasa ki probaltam eloszor espumissant utana infacol meg water gripe es edeskomeny anizs teat is! Semmi nem segit, mar bele vagyok faradva?
Figyelj!!
5 hetes!! A jóistenke áldjon meg, ilyen pici és ennyi mindent végigpróbálsz vele?? az infacolt pl. úgy kell használni, hogy minden nap, étkezések előtt, de akár 1 hétig is tart mire kifejti a hatását...Ennyi minden 5 hét alatt nem hogy segít, de még rosszabb lesz....
Javaslatom: Maradj egynél (én az infacolt javasolnám, de bármelyiket választhatod) és azt vidd végig, mondjuk 1 hétig. Ha nincs változás, jöhet a következő.
És még egy dolog: Sajnos a babapoci fájás egy elég gyakori jelenség. Okaként sokmindent tippelnek, de ált. 3-4 hónapos korra rendeződik. Fel a fejjel!:)
ha a gyermek mindig egy időpontban sír egy bizonyos ideig, akkor az nem hasfájás, hanem kólika, aminek az orvosok sem tudják az okát.
Elfog múlni, csak legyél türelmes!
Szegény...együttérzek.
Nekünk 5 hónapos koráig minden éjszakánkat megkeserítette a hasfájás. Most 7 hós, most már csak minden 2.-at :)
Én is mindent próbáltam, az Infacol, kamilla, édesköménytea, masszázs, semmit nem ért, a Gripe watertől ordított, ami valamennyit enyhített a szenvedésén, az a szőlőmagos párna volt(DM-ben lehet kapni, mikróban megmelegíteni) és a szélcső, de azzal csak okosan...ápolónő vagyok és sok dokit kérdeztem a kórházban, megoszlottak a vélemények, hogy hozzá szokhat e
a baba...
Ami viszont csodaszernek tűnik, bár még csak 2 hete használjuk az a Biogaia probiotikum csepp...mintha kicserélték volna...:)
És mindenekelőtt nyugi, mert érzi a babád, hogy ideges vagy és a tejed mennyiségét is befolyásolja. El fog múlni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!