7,5hós anyatejes babám 2napja nem bir kakilni. Erősen nyomja, erőlködik neki de nem jön semmi. Hogyan segithetnék neki, hogy meginduljon a széklete?
9:00 vagyok
Én úgy csináltam,hogy a hőmérőt bedugtam a popsi kenőcsbe,és kenőcsösen a babóca popsijába,max 1-1,5 centire,így ingerelve az izmait,kicsit húzgáltam ki-be,de lassan és óvatosan,elég hamar megérkezett az eredménye...ha kb félperc után sincs semmi akkor hagyd egy kicsit.Ja és a legfontosabb,biztosan egyértelmű,de a pelust hagyd alatta,sőt,nekem volt mikor az sem volt elég,így a pelus alá még nem árt a papír törlő sem,ha elkezdene oldalra folyni.A barackot én azért nem próbáltam,mert akkor még nem kezdtem meg a hozzátáplálást,biztosan jó az is.A hőmérőzés így leírva elég "durva",de nem fáj neki,kakilási ingert okoz.Lehet hogy hülyeség amit írok,de nekem úgy tűnt,mintha eldugult volna neki a járat,a hőmérővel meg "utat" törtünk...
Próba szerencse:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!