Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy működik a "strandolós...

Hogy működik a "strandolós pelus"?

Figyelt kérdés
A rendes pelenkára kell ráhúzni, vagy amit az üzletekben venni lehet, az már a "strandolós" tehát abban bevihetem a vízbe?

2012. jún. 19. 15:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kell semmi alá, az olyan mint egy vastag mintás pelus. Csak azt kell ráhúzni, semmi mást.
2012. jún. 19. 15:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm :)
2012. jún. 19. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Az uszi pelust simán kell ráadni, és minden használat után (minden vízben lét után) ki kell dobni. A kakit elvileg megfogja, de a pisi kijön belőle.
2012. jún. 19. 15:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Elvileg???? :) Hát igen, vannak félelmeim a pelussal kapcsolatban, de kipróbáljuk!!!!!

Esetleg, ha van jól bevált márka, azt szívesen fogadom :)

2012. jún. 19. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:

szia, mi tavaly többfélét kipróbáltunk, egyikkel se volt különösebb gond, de nem értem, hogy mi a lényege, mert gyakorlatilag bent vagyunk a vízben kb. 10-20 percet, levesszük, kidobjuk, darabját 70-100ft-ért, és a pisi ugyanúgy kijön. kaki nem volt, tehát erre nem tudok válaszolni, de ezzel az erővel vihetem sima pelusba is, mert a kaki sztem abból sem úszna el..:-DDD

Ami viszont tény, a DM-es babylove-os méretben kisebb, tehát nem igaz ami rá van írva, minthogy pl. 8-15kg-is, akkor az inkább 7-12kgig jó. vagy az én lányom ilyen combos, nem tudom...:-))

2012. jún. 19. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:
1.vagyok: Én úgy csináltam, hogy egy nap, egy úszópelus. Nem cseréltem rajta minden alkalommal, amikor kijött a gyerek a vízből. Kaka egyszer sem volt bele tavaly, másfél évesen. Én általában Huggiest vettem. De majdnem mind egyforma egyébként.
2012. jún. 19. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát kedves 5ös ,viheted sima pelusba ,csak megszívja magát és mint ha horgony lenne a babán lehúzza...az úszópelusban nincs az a nedvszívó betét. Elég vicces gondolat...
2012. jún. 19. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:

ja, és van mosható úszónadrág, ilyen betéttel ,mi azt használjuk

kijön ,leveszi ,kicsavarom , sima pelus , ha vissza megy vissza adom rá

költségkímélőbb

2012. jún. 19. 16:57
 9/12 anonim válasza:
Mondjuk higiénia szempontjából az úszópelusnak semmi értelme nincsen, mert lehet, hogy maga a kaka nem megy bele a vízbe, de maga a pelenka nem vízhatlan, és a baktériumok, stb-ik áznak bele a vízbe belőle, mint valami teafilterből.
2012. jún. 19. 18:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Azta....köszönöm a sok véleményt és tapasztalatot!!!!!!!
2012. jún. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!