Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez alapján akkor én rossz...

Ez alapján akkor én rossz anya lennék?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem a játszón egy anyukával, és szóba került a hozzátáplálás. Mondtam neki, hogy pont most kezdtük el 1 hete a kislányomnál, 6hónapos múlt..

Erre nekiállt ilyen pökhendi sítlusban kioktatni, hogy micsoda egy "gyönyörű" szülő az ilyen, hogy nem ad rendes ennvalóüt a gyerekének. Mert ennek a szegény kölyöknek (?) még legalább 15hónapos koráig csak az anyatejre van szüksége.

Majdnem rosszul lettem. 2 étkezést próbálunk kiváltani neki mással, de azt sem egyszerre.

Hát jól megmondtam neki a véleményem, és otthagytam.

Mi ez a hülyeség, hogy 15 hónapos koráig nem szabad mást kapnia? Vagy csak nekem furcsa ez a dolog? Ekkora bajt csinálok azzal, ha kap egy kis sütőtököt vagy almát? Nem értem.. :(

2012. jún. 18. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én személyesen ismerek olyan anyukát, akinek az 1 éves gyereke még mindig csak és kizárólag szopik.

Őszintén szólva én sajnálom azt a gyereket.

2012. jún. 18. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
szipiszopi szekta :D ez tetszik.Én is azon vagyok,hogy minnl tovább tudjak szoptatni,DE nem csakis kizárólag azt.4-5 hónaposan én is szép lassan el fogom kezdeni a hozzá táplálást,mert 6 hónapos kórtól kell én úgy tudom.Addigra szokja csak meg a drágám.Én úgy tervezem,hogy adok neki pl. krumplit először és utána kap cicit is.
2012. jún. 18. 15:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Az együtt alvásról meg nincs is véleményem.Ha külön alszik nekem az is jó,de ha éjjel átjön nem zavarom vissza.Mondjuk azért 4 hetesen én nem raknám még közénk,de ismerek olyan családot ahol mindannyian együtt alszanak egy nagy szivacson az újszülött babával.
2012. jún. 18. 15:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát én 1x raktam közénk, mert már hulla fáradt voltam visszavinni a helyére. Ez az első itthoni hetünkön volt. Aztán álmomban felriadtam, és kiugrasztottam apát a helyéről, hogy keljen fel, mert a babán fekszik. Úgy elbólintottam, hogy kiesett teljesen, hogy visszatettem a kiságyba. Azt az érzést nem kívánom senkinek, meg azt se amit utána apa félálomban rendezett :D Ezért többet soha :D
2012. jún. 18. 15:48
 15/15 anonim ***** válasza:
micsoda sztorik
2012. jún. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!