Ez alapján akkor én rossz anya lennék?
Tegnap beszélgettem a játszón egy anyukával, és szóba került a hozzátáplálás. Mondtam neki, hogy pont most kezdtük el 1 hete a kislányomnál, 6hónapos múlt..
Erre nekiállt ilyen pökhendi sítlusban kioktatni, hogy micsoda egy "gyönyörű" szülő az ilyen, hogy nem ad rendes ennvalóüt a gyerekének. Mert ennek a szegény kölyöknek (?) még legalább 15hónapos koráig csak az anyatejre van szüksége.
Majdnem rosszul lettem. 2 étkezést próbálunk kiváltani neki mással, de azt sem egyszerre.
Hát jól megmondtam neki a véleményem, és otthagytam.
Mi ez a hülyeség, hogy 15 hónapos koráig nem szabad mást kapnia? Vagy csak nekem furcsa ez a dolog? Ekkora bajt csinálok azzal, ha kap egy kis sütőtököt vagy almát? Nem értem.. :(
Én személyesen ismerek olyan anyukát, akinek az 1 éves gyereke még mindig csak és kizárólag szopik.
Őszintén szólva én sajnálom azt a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!