Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos a kisfiam. Kezdenek...

8 hónapos a kisfiam. Kezdenek jönni a fogai. Joghurton kívűl nem hajlandó megenni semmi mást, akárhogy is akarom. Ugye ettől nem lesz baja és idővel majd eszik mindent?

Figyelt kérdés
És még az a problémám, hogy ennyi idősen késő lenne beleszoktatni a kiságyba? Mert velem alszik de jó lenne ha már külön lenne. Ha nem, hogyan csináljam? 24 éves anya vagyok.
2012. jún. 18. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én kislányom most 18 hónapos, 16 foggal. Minden fogánál ugyanez volt, nem evett semmit csak joghurtot és vacsira tejpépet. Először mindennel próbálkoztam, de nem evett meg mást. Beláttam, ha nem hát nem. Viszont rengeteg folyadékot ivott és iszik, szerencsére.

Ő is a mi ágyunkban aludt 12 hós koráig, aztán elalvás után áttettem a kiságyába, ezt csináltuk 2 hétig. Azután pedig már ott is altattam, szerencsére nagyon simán ment. Viszont mostanában az utolsó fogával való szenvedéskor, éjszakánként bekérte magát az ágyunkba. De amint vissza aludt tettem is a helyére. Remélem segítettem kicsit.

2012. jún. 18. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is csak joghurtot voltam hajlandó enni kiskoromban. Csak nem a fogzás miatt, hanem mert válogatós voltam. Nem lett bajom tőle, szépen fejlődtem és nem is vagyok annyira válogatós. :)
2012. jún. 18. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. jún. 18. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!