Mit tegyek? Nem tudom abbahagyni a sírást.
Szia! Nekem semmi segitsegem nem volt. Parom hajnal 4-tol este 6-ig dolgozott. Teljesen egyedul voltam a babaval. A hasfajasa 5 honapos koraig tartott :( most lesz 7-honapos.
Nyugodj meg, ha erzi, hogy ideges vagy sirni fog. Nekunk a hajszaritozas valt be a pocakfajasra. Kapcsold be a hajszaritot es fujasd a hasara/persze ne legyen forro, csak meleg/. Nekem 2-3 orakat aludt hajszaritora a lanyom. Nem szokott ra 3-4honapos koratol mar nem haznaltuk a hajszaritot, mert akkor mar "csak" este fajt a hasa.
Amikor alszik aludj te is. Belefogsz jonni!
Először is anyukád szégyellje el magát, ha azért nem segít, mert nincs kedve hallgatni a babasírást! A másik, hogy ilyen körülmény között nem csodálom, hogy ki vagy borulva, innentől fogva teljesen normális, hogy a babád is egyfolytában sír, hiszen ő visszatükrözi a te lelkiállapotodat!
Szoptatod a babád? Miből gondolod, hogy hasfájós? Hogy és mikor eteted? Hogy telik egy napotok?
szegénykém:((( át tudomérezni.
igenis menjen át anyukád segíteni, vagy anyósod, a férjed meg vegyen ki szabadságot( 5 nap jár). nem is értem, hogy egy másfél hete szült nőt hohy hagyhatnak magára! felháborító
szia!
én négy gyerekkel vagyok itthon és van egy nagyon jó módszerem mindenre. én be szoktam venni a lesz@rom tablettát.
először is a házimunkát felejtsd el.
bújj be babád mellé, őt szorosan csomagold be, mert az újszülötteket nyugtatja, ha olyan érzésük van, mintha még az anyaméhbe lennének. ha enni kér, akkor adj neki és ha bealszik utána, akkor te is szunyálj.
telefont kapcsold ki, a pihenés az első.
ha tényleg a hasa fáj, bár szerintem azért sír, mert ideges vagy, akkor akár simogatással tudsz rajta segíteni.
ne te akarj másoknak megfelelni, most nekik kéne téged segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!