Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen súlyban van 8 hónapos...

Milyen súlyban van 8 hónapos kisbabátok?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam másfél hónapban szinte semmit sem gyarapodott, 7800g. Nem kevés? Csak anyatejet hajlandó még mindig enni, egyszer egy nap kóstol gyümit vagy zöldséget, de utálja őket!
2009. júl. 5. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
13-án lesz 8 honapos a fiam és több mint 8 kg igaz már mindent eszik amit szabad és jo az étvágy is
2009. júl. 5. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:

7.8 kg,70 cm lány és 4 kg-val született és 53 cm-vel.2x szopizik egy nap és 3x eszik mást.Jó evő.

Ha kóstol,gondolom szopi után adod,add előtte és utána szopizzon ha kér még.

2009. júl. 5. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 9 kg és 76 cm. De nem volt a születésekos sem kicsi (50cm és 3550gramm). Eddig viszonylag gyorsan gyarapodott az enyém is, de az utóbbi két hónapban mi is keveset hízunk. Eddig talán összesen egy kg-ot a két hó alatt. Mi már eszünk mindenfélét. Szerintem a meleg miatt nem nagyon akar enni a babád, az én fiam is jobban estefelé éhezik meg, mikor lehűl a levegő. A másik, ami ok lehet az az, hogy gondolom a tiéd is többet mozog lényegesen, mint korábban. Az a lényeg elvileg, hogy a születési súlyát megháromszorozza egy éves korára. Szerintem az menni fog nektek is, még van 4 hónap. De lassan már próbálkoznod kéne a gyümölcsökkel és zöldségekkel is.
2009. júl. 5. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
9 kg, kislány. Üdv.
2009. júl. 5. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk minden nap! Egyébként tényleg sokkal többet mozog, kifáradásig kúszik-mászik! 50cm-vel és 3300g-mal született.
2009. júl. 5. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Enyém 7 hós és 7600g, kislány, 2900 g-mal született. Tény, hogy az utóbbi 1-2 hónapban nem hízik olyan rohamosan mint előtte.
2009. júl. 8. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!