Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vihetem le pelus nélkül...

Mikor vihetem le pelus nélkül a szabadba? Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
Ha itthon vagyunk a babámmal, bugyiban van és jelzi, ha pisilnie kell, vagy ráül magától a bilire. Fél órákra már leviszem bugyiba, de ha jó idő van, akkor egész délelőtt kint szoktunk lenni a játszótéren. Hogy csináljam? Vigyem le bugyiba és ha bepisil, akkor kapjon másik bugyit, vagy adjak rá pelust, attól függetlenül, hogy itthon meg anélkül van? 21hós a pici
2012. jún. 16. 05:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még a játszira adtam rá. Attól nem keveredett meg, tudta h otthon megvárja a bilije :)

De ha nagyon ügyi a babád és jelzi a játszin is a pisit, csinálhatod azt, h elviszed egy fához és "megpisilteted" :)

2012. jún. 16. 06:22
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Szerintem semmiképpen ne adj rá!! Én is elkövettem ezt a hibát néhány hónapja, mikor a kisfiam már itthon szobatiszta volt. Csak mi boltba mentünk, ott ugye még neccesebb, mert ha bepisil mit csinálok vele. Mindig ráadtam a pelust é mindig bele is pisilt. Szólt ő, de amikor bement. Én aztán ezt úgy oldottam, meg, hogy mindig mikor elindulunk valahová előtte kötelező pisi és két adag váltóruha. Legalább óránként szerintem próbáld meg megpisiltetni egy fánál és ha ne'adj isten becsorog azzal sincs baj, jó idő van hipp-hopp átöltözteted!

2012. jún. 16. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Létezik amolyan leszoktató bugyi, ami bugyi de nejlonnal van bevonva, így ha bepisil nem csorog le. Persze legyen Nálad váltás, hogy át tudd öltöztetni.

Ilyenre gondolok:

[link]

2012. jún. 16. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!