Adnál krémtúrót 9 hónaposnak?
11/22 A kérdező kommentje:
Igen, sajnálom, hogy lepontoztak, mert én veled értek egyet. Amit lehet megcsinálok, életemben nem kotyvasztottam annyit mint most, akkor lehet én sem vagyok "szuperanya". Én adtam már neki kb 2szer.
én fiam 8 hós lesz 24én, én uzsonnára boltit adok , neki próbáltuk a rendes túróból előtte de 2 kanál után kiköpködte. igy maradt a bolti. danone joghurtot is kapott már 1szer. hál isten minden evő, a tejszelet közepét is megeszi. 2 túrórudi belsejét eszi még meg 2 kis krémjoghurtra. én adok neki és igy is szuper anya vagyok szerintem :))) és te is bízz az ösztöneidben
2012. jún. 16. 11:11
2012. jún. 16. 16:40
Házit nyugodtan, boltit se most se később.
2012. jún. 17. 01:40
15/22 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam senkit de azért viccesnek tartom hogy aki otthon pancsol az a nem hasznos válasz,a milli a túrórudi és a danonino az isten. kb 2perccel tart tovább elkészíteni natúr,mint kivenni a hűtőből a készet. Nekem megér 2percet az életemből az ízfokozók,emulgeálószerek és mindenféle kinézetet és savanyúságot szabályozó adalékok HIÁNYA. A gyerek sem reklamál h 2perccel később megyünk a játszóra és nem vagyok szuperanyu de minden nap főzök,ez alap,nem kell erre hivatkozni h emiatt nem fér bele.De persze mindenki azzal eteti a Kincsét amivel akarja,én csak a kérdésre válaszoltam az 1.oldalon.Viszont jó lenne ha megtanulnátok,ez nem FB és azok ott lent nem like+dislike gombok.
2012. jún. 18. 05:54
Senki sem írta, hogy a Milli, Danonino, Túró rudi az isten...
Attól még senki sem rossz anya, hogy krémtúrót, BOLTIT, ad a gyerekének. Tudod, az enyém nem eszi meg a házit. A natúr joghurtot imádja, de a túrót nem szereti, hiába próbáltam én mindenfélét... Így amellett, hogy naponta többször főzök, amivel nem takarózok, mert nyilván nekem is alap, de minek erőlködjek a házi krémtúróval, ha nem szereti??? Másrészt úgy, de úgy fel van fújva ez a dolog, mintha ti nem kaptatok volna gyerekkorotokban...
2012. jún. 18. 10:54
Szomorú, hogy pont azok lettek lepontozva, akik úgy érzik, 9 hósan még megtehető az, hogy jobban odafigyelünk arra, hogy egészségesebb ételeket kapjon a gyerek. Hajrá anyukák! Csak így tovább!
2012. jún. 18. 13:04
Én már lassan csak röhögés céljából olvasom a válaszokat egy-egy ilyen kérdésre. Meg a tápszer és üveges bébiétel és társai...
Anyatej meg biokaja persze hogy jó dolgok, na de keresztes háborút csinálni belőlük elég gáz szerintem.
2012. jún. 18. 14:12
Egyébként én írtam az elején az egyszavas választ is, hogy adtam.
Miután a "bio életmódra" való törekvéseimet úgy hálálta meg a kisleány, hogy szembeköpött, kikente az etetőszéket, a ruháit és még a falat is, úgy gondoltam kár a gőzért...
Eszik amit akar (normális kereteken belül persze) én meg nem idegesítem magam, és nem akarom másoknak megmondani a tutit.
2012. jún. 18. 14:18
Kapcsolódó kérdések: