Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnál krémtúrót 9 hónaposnak?

Adnál krémtúrót 9 hónaposnak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 15:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, sajnálom, hogy lepontoztak, mert én veled értek egyet. Amit lehet megcsinálok, életemben nem kotyvasztottam annyit mint most, akkor lehet én sem vagyok "szuperanya". Én adtam már neki kb 2szer.
2012. jún. 16. 11:02
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
én fiam 8 hós lesz 24én, én uzsonnára boltit adok , neki próbáltuk a rendes túróból előtte de 2 kanál után kiköpködte. igy maradt a bolti. danone joghurtot is kapott már 1szer. hál isten minden evő, a tejszelet közepét is megeszi. 2 túrórudi belsejét eszi még meg 2 kis krémjoghurtra. én adok neki és igy is szuper anya vagyok szerintem :))) és te is bízz az ösztöneidben
2012. jún. 16. 11:11
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
Persze.
2012. jún. 16. 16:40
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Házit nyugodtan, boltit se most se később.
2012. jún. 17. 01:40
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 17. 08:01
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
én nem pontoztam senkit de azért viccesnek tartom hogy aki otthon pancsol az a nem hasznos válasz,a milli a túrórudi és a danonino az isten. kb 2perccel tart tovább elkészíteni natúr,mint kivenni a hűtőből a készet. Nekem megér 2percet az életemből az ízfokozók,emulgeálószerek és mindenféle kinézetet és savanyúságot szabályozó adalékok HIÁNYA. A gyerek sem reklamál h 2perccel később megyünk a játszóra és nem vagyok szuperanyu de minden nap főzök,ez alap,nem kell erre hivatkozni h emiatt nem fér bele.De persze mindenki azzal eteti a Kincsét amivel akarja,én csak a kérdésre válaszoltam az 1.oldalon.Viszont jó lenne ha megtanulnátok,ez nem FB és azok ott lent nem like+dislike gombok.
2012. jún. 18. 05:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Senki sem írta, hogy a Milli, Danonino, Túró rudi az isten...

Attól még senki sem rossz anya, hogy krémtúrót, BOLTIT, ad a gyerekének. Tudod, az enyém nem eszi meg a házit. A natúr joghurtot imádja, de a túrót nem szereti, hiába próbáltam én mindenfélét... Így amellett, hogy naponta többször főzök, amivel nem takarózok, mert nyilván nekem is alap, de minek erőlködjek a házi krémtúróval, ha nem szereti??? Másrészt úgy, de úgy fel van fújva ez a dolog, mintha ti nem kaptatok volna gyerekkorotokban...

2012. jún. 18. 10:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy pont azok lettek lepontozva, akik úgy érzik, 9 hósan még megtehető az, hogy jobban odafigyelünk arra, hogy egészségesebb ételeket kapjon a gyerek. Hajrá anyukák! Csak így tovább!
2012. jún. 18. 13:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én már lassan csak röhögés céljából olvasom a válaszokat egy-egy ilyen kérdésre. Meg a tápszer és üveges bébiétel és társai...

Anyatej meg biokaja persze hogy jó dolgok, na de keresztes háborút csinálni belőlük elég gáz szerintem.

2012. jún. 18. 14:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyébként én írtam az elején az egyszavas választ is, hogy adtam.

Miután a "bio életmódra" való törekvéseimet úgy hálálta meg a kisleány, hogy szembeköpött, kikente az etetőszéket, a ruháit és még a falat is, úgy gondoltam kár a gőzért...

Eszik amit akar (normális kereteken belül persze) én meg nem idegesítem magam, és nem akarom másoknak megmondani a tutit.

2012. jún. 18. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!