Nektek megérti, átérzi a párotok, mikor arról beszéltek, hogy mennyire fárasztó egész nap egyedül a gyerekekkel, és hogy minden nap ugyanolyan? Segít abban, hogy néha kicsit kikapcsolódjatok?
Nálunk is hasonló a helyzet mint a kérdezőnél :), nálunk is minden rám hárul: bevásárlás, főzés, mosás, takarítás, egész nap én vagyok a gyerekkel(8hónapos). Tudom és átérzem hogy sokat dolgozik. De az az egy nyugtat meg, hogy napról-napra egyre többet játszik a kicsivel. Néha-néha én is itthon hagyom rá a gyereket, de csak rövidke időre. Sajna nekünk segítségünk nincsen, úgyhogy így kemény. Amikor beszélgetünk arról hogy milyen volt a napom néha úgy látom rajta hogy átérzi, máskor meg azt látom rajta hogy "hát erre hogy nem volt időd egész nap?". éppen ezért tettem fel ezt a kérdést pár napja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nem szabad ezt a munkára fogni. A férjem orvos, rengeteget ügyel, emellett 7-19-ig dolgozik, elég stresszes osztályon, tanít magyar és külföldi hallgatókat, és egy kutatást is vezet, de ha hazajön, akkor a miénk, teljes emberként segít mindenben. Ha te többre vágysz, beszéljetek erről.
6. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!