Otthonhagyhatom a nagyon anyás14 hós fiamat nagyira? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet,h lagziba vagyunk hivatalosak és nagyon vágyok.Mióta megszületet a pici minden idömet neki szenteltem,ugy érzem egy kis kikapcsolodás jár nekem.Csak az a gond,h egész éjszaka cicizik és velünk alszik,ha cumisüveggel eteti bárki ordit.Probáltam leválasztani,de lehetetlen,végtelen sirásba kezd mig nem kap cicit.Kérlek,adjatok tanácsot mit tegyek.2012. jún. 15. 09:23
11/11 anonim válasza:
Ha tudod, hogy egész éjjel ordítani fog, és mégis elmész, ez nem csak a babával kitolás, hanem a nagyival is!!!
Éjjel ne szoptasd, hanem adj neki vizet (pohárból), ha felébred csak itasd meg és ringasd vissza, de ne szoptasd meg! Pár nap és nem fog éjjel felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!