Otthonhagyhatom a nagyon anyás14 hós fiamat nagyira? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet,h lagziba vagyunk hivatalosak és nagyon vágyok.Mióta megszületet a pici minden idömet neki szenteltem,ugy érzem egy kis kikapcsolodás jár nekem.Csak az a gond,h egész éjszaka cicizik és velünk alszik,ha cumisüveggel eteti bárki ordit.Probáltam leválasztani,de lehetetlen,végtelen sirásba kezd mig nem kap cicit.Kérlek,adjatok tanácsot mit tegyek.2012. jún. 15. 09:23
1/11 anonim válasza:
Mikor lenne az esküvő? Szerintem igen ha még van idő hogy egy kicsit hozzászokjon a dologhoz. Helyben lenne a lagzi vagy másik városban? Mi ezt úgy csináltuk, hogy este én megszoptattam és miután elaludt mi mentünk is vissza a lagziba.
2/11 anonim válasza:
Tartsatok próbaestét, vagy estéket. Legyetek ott a szomszéd szobában, de próbálja a nagyi altatni. Szoktatni kell a dologhoz. Ha megy, te is nyugodtabban hagyod ott. Ha meg nem, akkor ezt ki kell hagyni.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell kihagyni semmikép ha vágysz rá.Ha más nem meg kell oldani. Ha másik város lehet szobát foglalni a lagzi helyszínén nagyinak és a babának,ha bármi baj van csak felugrassz.
4/11 anonim válasza:
Szerintem is menj el. Ha a közelben van, kocsival hazaugortok míg megeteted és kész. Ha nem, akkor is menj el, legfeljebb ne maradj ki egész éjjelre.
5/11 A kérdező kommentje:
az a helyzet,h 20 kmre megyünk és kocsi hiányában visznek busszal ezért végig ott kéne maradnunk.Bármit is csinálnak vele orditani fog egész éjjel,attol félek megbetegszik vagy vmi baja lesz.Szerintetek önzö vagyok igy hogy tudom mi lesz ha otthagyom és mégis nagyon vágyom.Annyira de annyira szeretném kiszell9ztetni a fejem...
2012. jún. 15. 11:37
6/11 anonim válasza:
Hát így biztos nem hagynám ott. Most te komolyan gondolkodsz ezen úgy hogy tudod hogy üvölteni fog? Ha sírna én biztos nem tudnám otthagyni. Te tudnál így szórakozni?
7/11 anonim válasza:
Igenis kell egy kis szorakozas! gondolom akkor mar 14 honapja nem mozdultatok ki sehova!
En is igy voltam annak idejen.
Probald meg ugy elvalasztani, hogy mondjuk az apa adja neki a cumisuveget, te nem vagy a kozelben.
8/11 anonim válasza:
Igen, kell a szórakozás, de milyen áron. Ha szórakozni akar, akkor szoktassa úgy a gyerekét hogy ő is el tudja viselni üvöltés nélkül. Nem most kellene ezen rinyálni, hanem tenni valamit, hogy el tudjon menni. Írtam hogy próbálják szoktatni a gyereket. Érdekes, ezt mintha meg sem hallaná. Utolsó! Szerinted tényleg az a jó ha otthagyja úgy hogy tudja hogy üvölteni fog egész éjjel?
9/11 A kérdező kommentje:
próbáljuk folyamatosan szoktatni a gyereket ,aki elalszik ugyan más kezében nagy sirás ,orditás után ,de állandóan keres és a cumisüveget nem hajlando elfogadni senkitöl.
2012. jún. 15. 12:30
10/11 anonim válasza:
még jó hogy nem fogadja el a cumisüveget mivel nem éhes!! a cicid sem a kaja miatt kell már egy ekkora gyereknek hanem a közelséged miatt.nem cumizik?én megpróbálnám a cumit ha nem.én ha ilyen anyás lenne tuti nem hagynám otthon ordítani.de valami megoldást csak kell találni mert ez igy nem mehet sokáig.én tuti beleőrülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!