Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cikivé kezd válni, hogy a két...

Cikivé kezd válni, hogy a két gyermekem egyáltalán nem hasonlít egymásra. Voltál ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Az elsőszülöttem nagyon fehér bőrű, kék szemű, világos hajú, kicsi, ragyogó szemei vannak, kerek arca, vékony, alacsony testalkata, pici orra.

A testvére kreol, hatalmas barna őzikeszemek, sötétebb haj, hosszúkás, keskeny arc, magas, és elég széles orrcimpái vannak...tehát egy az egyben tök más a két gyerek, ha látod az apját és engem is, egyértelmű, hogy mindkét gyerek vegyes, minden vonását másikunktól örökölték. De futólagos "ismerősök", játszótéri anyukák, stb csak hármunkat látnak nap mint nap, apát nem, mert dolgozik. Volt már, aki megkérdezte, ugyanaz-e az apukájuk...illetve kire ütött kreol bőrű és magas kisfiam, mert se én, se a párom nem valami barna, sőt kifejezetten sápadtak vagyunk. A nagymamám volt ilyen barna, meg az anyai nagynéném, vagyis a nagymamám másik lánya. Magas valószínűleg a párom apukája lehetett, de igazából ő sem emlékszik rá, mert nem volt vele jóban és már meg is halt. Nekem a családomban mindenki pici, vagy átlagos. Szóval vagy nekiállok mindezt elmagyarázni egy idegennek, vagy...vagy mi? Mit gondolnál ha látnál minket, kívülállóként?

2012. jún. 15. 07:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Örökléstan az egész, előjöttek a nagyszülői tulajdonságok. Nem kell tovább ragozni.
2012. jún. 15. 09:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez.Nekem van egy ikertesóm.Annyi a közös bennünk,hogy egy napon születtünk.Én 152 cm,barna haj és szem és lány,míg a 2 perccel fiatalabb Öcsém 1 fejjel magasabb, szőke kék szemű.

Nem mondanák meg,hogy testvérek vagyunk.Pláne azt nem hogy ikrek :)

2012. jún. 15. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én ikreim is nagyon különbözőek. Mindketten fiúk, de míg az egyikük barna bőrű, barna szemű, akaratos és bújós, addig a másik fehér bőrű, kék szemű, türelmes, de nem olyan szeretgetős típus. Ráadásul egyikük nagyon hasonlít az apukájára, a másik pedig szinte egyáltalán nem. Meg is kaptam már - persze csak viccesen -, hogy kétpetéjű ikreknél is előfordulhat, hogy nem egy az apjuk. Nem szoktam az ilyen hülye megjegyzésekkel foglalkozni.
2012. jún. 15. 10:33
 14/16 anonim ***** válasza:

:DDD Én nem csodálkoznék rajtatok, mert nekem három fiam van, és mind teljesen mások.

1: barna haj barna nagy szem, nagy kerek fej, kicsit kreol bőr, nagyon magas vékony,

2. szőke, kék szemű, és kicsi szemei vannak, viszony a szája nagyon husos, puszilni való - cseresznye, hófehér a bőre a feje normális méretű, kicsit kerekded, husisabb, de magas

3. világosbarna haj, zöld óriási szem, normális ovális arc és normális hosszúkás fejméret, normális bőrszín, zömök, alacsony,

nem tudom hogy jöttek így össze!!!! :)

szóval nÁlunk is hasonló a helyzet!!

Azt hallottam- bár lehet hülyeség, hogy mi a párommal elég "messzirő" ismerjük egymást - azaz az én őseim felvidékiek, az övéi délvidékiek, és így nagyon eltérő a génállományunk, és ezért tudtunk ilyen változatos gyerekeket produlálni. De lehet hogy ennek semmi köze hozzá. :)))

A másik meg, hogy 7generációra visszamenőleg bármit "örökölhet" a gyerek. :))

2012. jún. 15. 10:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Ma 10:17-es vagyok.Viszont a 2,5 éves lányom és 9 hós fiam annyira hasonlít egymásra,hogy akár ikrek is lehetnének,csak még nem egyforma magasak.Lesz majd idő sztem mikor annak fogják hinni őket
2012. jún. 15. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim is nagyon különbözőek...

A nagyobb világosbarna hajú, barna szemű, nem kreol, de könnyen fogja a nap, magas, karcsú. A kicsi sötét hajú, kék szemű, és nagyon hófehérke, plusz magas és erős is.

Ez úgy jöhetett össze, hogy én vagyok a hófehérke zöld szemű világos hajú, apjuk pedig a könnyen barnuló, barna szemű, sötét hajú.

Nálunk azért poén a játszóterezés, mert általában az öcsémmel, vagy a keresztapjukkal (apjuk gyerekkori legjobb barátja) megyünk, mert a férjem hülye beosztásban dolgozik. Sokszor azon röhögök magamban, hogy az embereknek rá van írva a fejére, hogy nem tudják hová tenni, hogy 3 pasival is mutatkozok, azért az látszik, melyik a párom, de külön-külön is szokták vinni a gyerkőcöket.

2012. jún. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!