Mi a véleményetek a RAF-POL King babakocsiról?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 12:09
1/8 anonim válasza:
Nekünk Kunert Vip babakocsink volt.
Ez is ugyan olyan Lengyel sz@r, mint a Raf-Pol és egyéb ugyanúgy kinéző babakocsit.
Én nem ajánlom neked. Ha van időd/kedves, olvasgass utána a Lengyel babakocsikról.. vannak "szép" vélemények.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó a Thomas multifunkciós babakocsi.
Vagy a Raf Pol-nak csakis a Fenix változata!
3/8 anonim válasza:
Mi is olyat akartunk venni, de tényleg nincs jó vélemény róla. Ezért Kummer Vip-et vettünk. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagy, kényelmes, könnyű kezelni, de csak kertes házba való.
4/8 anonim válasza:
Nekünk is Kunert Vip volt.És Tökéletes volt,én nagyon szerettem.Nemrég adtam el,nagyon hamar elvitték.Itt nagyon sokan leszólják csak mert lengyel.És ha lengyel akkor mi van?Az egyik ismerősöm Dor Jan-t vett,ami ugye nem lengyel.1-2 hónap után eltörött neki a váz.Na?A 100ezres babakocsi is lehet szar.Én a Kunertet csak ajánlani tudom.Nekem tetszik a Kunert Silver is,csak azért nem vennék olyat majd a második babánknak mert a sportrészt nem lehet vízszintesig lefektetni.
5/8 anonim válasza:
Nekünk olyan volt. Amíg velem szembe volt a kislányom benne, addig nagyon szerettem, viszonylag könnyen tudtam tolni, földúton lakunk. Amikor már nekem háttal volt benne a kislányom, nagyon nehezen tudtam tolni, buszra meg fel sem mertem volna vele szállni, mert meg sem bírtam emelni. Egyébként jó, csak nagyon nehéz.
6/8 anonim válasza:
Az előző hozzászólóval teljesen egyetértek.
Nekünk is ilyen van.
Míg fel nem ült,nagyon-nagyon jó volt. Utána megpróbáltuk megfordítani, hogy nekünk háttal legyen, és nagyon nehézkes tolni, ill. a útpatkán felmenni.
7/8 anonim válasza:
Harmadik vagyok. A miénket is nehéz úgy tolni hogyha a baba háttal van nekem, de engem nem zavar, mert nem szeretném úgy tolni.
8/8 anonim válasza:
Nekünk Raf-Pol Fenix van, ez praktikusabb mint a King,a vázon cserélhető elemek miatt. Én nagyon szeretem, bár csak december óta használjuk. Viszont ha nem családi házban laknánk, nem ezt választottam volna, mert rohadt nagy, és nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!