Van valakinek tapasztalata, véleménye Raf-pol king babakocsiról?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 10:04
1/5 anonim válasza:
Hasonlít a Kunerthez, ami nekünk nem jött be. Nagyon nehéz! Télre jó, mert védi a gyereket, de nyáron csak szenvednél vele, mint ahogy mi is.
2/5 anonim válasza:
Én 2 hét után kivágtam!Nagy,nehéz,irányíthatatlan:(!Vegyél inkább valami könnyű aluvázas,bolygósítható kerekes babakocsit!
3/5 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van, és mi meg vagyunk elégedve. Az igaz, hogy nehéz, de mi föld úton lakunk, és ide ez a jó. Ha bkv-nom kéne, akkor azért nem ilyet vennék.
4/5 Brigitta04 válasza:
Szia.
Én is csak azt tudom mondani mint az elöttem író.Ha nem kell tömegközlekedj vele emeletre cipelni akkor tökéletes!Igaz nekünk kunert van de egy és ugyanaz a kettő.Kisfiam tökéletesen elfér benne kifejezettem szeretem a nagy kerekeit és nekem egyálltalán nem hiányzik a bolygós kerék.Nincs olyan ahol ne tudnék elmenni vele ,igaz az auto csomagtartójába éppenhogy befér(ford focus).Most,hogy jó idő volt pár napig rengeteg ilyen babaocsit láttam mifelénk és eddig senki panaszkodott rá.
5/5 Brigitta04 válasza:
kimaradt egypár betü meg szó nézzétek el nekem:)
Szóval senki sem panaszkodott rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!