Helyes szoptatási testhelyzet a babának? Csak nekem nem megy?
Több helyen olvastam és a védőnő is azt mondja,hogy úgy szoptassam a babámat,hogy amikor oldalra fektetem a babát a füle a válla és a csípője legyen egy vonalban!ez sikerült is egy darabig!de 1-2 hete hogy mostmár elkezdett egyre jobban mocorogni (most 6hetes)így ez nem megy!szoptatás közben meg nem tudom folyamatosan igazgatni még ha fekve szoptatom és ki is támasztom a hátát-hiába!
ez nagy baj vagy nem lesz semmi baja a hátának meg ilyenek...?vagy miért fontos?
Ez nem azért fontos, mert a hátának lenne baja, hanem mert úgy tud a leghatékonyabban szopizni. Viszont amikor már nagyobbak és jól elsajátították a technikát, akkor nincs semmi akkor sem, ha kicsit elfordítja a testét közben.
Próbáld igazgatni, amennyire megy.
Nekem pl. a harmadik babám olyan súlyos, hogy még amikor kitámasztom is, a válla, amelyik felül van, elbillen hátra felé. Éjjel arra ébredek sokszor, hogy már a hátán fekszik, és csak a feje van felém, és úgy van a szájában a cici. :o)
Ez van. A lényeg, hogy megfelelő táplálékhoz jusson, és Neked se fájjon a cicid. Ha ez megvan, akkor nem nagyon kell aggódni...
Nekem ilyen egybe vonalat :) senki sem tanácsolt. Amennyire emlékeszem az volt a lényeg, hogy a mellbimbóm merőleges legyen a szájára.
Mindjárt 5 hónapos a gyerek, és hetek óta félig hasonfekvésbe gurítja át magát evés közben. :)
Szerintem, hagyd a kicsinek, hogy megtalálja a számára kényelmes megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!