Adri baba kérdése:
Milyen olcsóbb pelenka van mini méretben 2-5kgos? A tescos az nagy rá (3-5kgos).3 kg a baba de olyan kis picike 50cm.
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 11:48
1/6 anonim válasza:
pampers, huggies, libero...
ahogy beütöttem a google-ba kb mindegyik fajta pelenkának van newborn változata.
2/6 anonim válasza:
nálunk atescosnak is van newborn mérete
3/6 anonim válasza:
egyébként a nagy márkák libero pl a kicsi méret olcsó.1-2 méret.30ft körül jön.ki
4/6 anonim válasza:
én huggies-t vettem, 1000ft volt a 28db. ez volt a legjobb (a libero sztem nagyobb)
5/6 anonim válasza:
Tesco színes márkásnak is van 2-5 kg.
6/6 anonim válasza:
Pl. A Pampers pelusnál vettem észre tegnap (még "friss anyuka vagyok"), hogy a New baby pelusának két fajtája van. 1-es és 2-es. A babám 4300 g és a férjem 1-est vásárolt. Fel is tűnt egyből, hogy kisebb, mint a 2-es. Talán egy próbát megérne neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!