Hogyan bízhatnám így rá a gyerekemet?
Bölcsibe megy szeptembertől a lányom.meg kell valahogy oldani,hogy amíg a férjem és én sem érünk haza(kb 1-2 óra)addig valaki vigyázzon vagy épp elvigye hozza és vigyázzon a lányunkra.Anyósom fel is ajánlotta hogy "na majd én".Ezzel csak annyi a gond,hogy mióta megszületett a lányom egyszer sem voltak csak kettesben,mert mégcsak fel sem tudta venni a picit:(
Na ma kint voltunk az udvaron beszaladtam vcre és kb fél lperc után hallom hogy sír a gyerek(nem utánnam).Kirohantam kérdeztem,hogy mi a baj.Csak annyit mondott anyósom,hogy megnyalta a kutya és azért sír.(a gyerek imádja a kutyát,ha lehetne körbenyalatná vele az egész arcát)És azóta is csak ezt mondja.Na most ha 2 percre nem hagyhatom ott vele akkor órákra hogy bízzam rá?
Vagy hogy oldjam meg?Más "segítségem"nincs.
Köszi mindenkinek!
Igen lehet hogy túlféltem a lányomat,de 5 évet vártunk rá és már úgy volt hogy nem is lehet gyerekünk.
A gond plusszba még az is,hogy anyósom nem sűrűn jön be hozzánk,pedig egy udvarban lakunk.Nem is igazán érdekli az unokája.Csak kényszerből ajánlotta fel ezt a vigyázok rá dolgot is.Szóval még csak szoktatni sem tudom őket.
Hazudni pedig úgy tud mint a vízfolyás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!