Mondjatok jó pelust?
Bella Happy nagyon jó minőség kényelmes,sokat bír,és aranyos tépőzáras,állatmintás....Auchanban mindíg van néha a Tescóban de ott nem állandó termék...
Ami még nagyon jó és az olcsóbb árkategóriába tartozik..nagyobb nedvszívó mégis kényelmes..mióta rátaláltunk 3éve csak ezt veszem..BERBERÓ inkontinencia pelus..van minden méret..ált 6800ft körül van 120dbos nagy kiszerelésben,de ezt beteg gyerekeknek is írják fel,így 1500ft körül van,és sokan eladják ill be tudják szerezni olcsóbban..Én a teszveszen veszem 4300ftért 120dbot,ált 2 csomaggal...Csak ajánlom,mert állítom hogy a Huggiest és a Liberót is lekőrözi...megéri kipróbálni...
(ez is aranyos mintás egyébként az van ráírva hogy Helen Harper..van sok mintás,a halas kivételével mind szuper)
Bo-Gi Pell bugyipelus. Mennyi idős?
Ha a libero is ázik, az nagyon sok pisit jelent. Én egész komolyan: tetra pelussal turbóznám föl az eldobhatót. Ha tudod róla, hogy reggelig általában csak pisi lesz, akkor annak ez egy pisis pelusnak a kimosása nem lenne olyan megterhelő. Gondolom így meg a ruhát, ágyneműt kell rendszeresen mosni. :(
Amúgy: olyan jó lenne, ha árulnának eldobható betétet is a pelusok nedvszívásának növelésére. Ez a probléma sokunknál megoldódna, de sajnos nem hallottam róla, hogy létezne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!