Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondolsz hogy tudná...

Mit gondolsz hogy tudná megoldani a párod, ha 3-4napra magára hagynád a gyerkőccel/gyerkőcökkel és a háztartással?

Figyelt kérdés

Mostanában láttam egy pár részt a Mamit akarom! című műsorból (azthiszem a spektrumon megy, de nem vagyok benne biztos). A lényege az, hogy olyan apukákat hagynak magukra a párjuk, akik azt hiszik hogy a gyereknevelés és a háztartás ellátása milyen egyszerű dolog és azt gondolják hogy az anyuka egész napja milyen egyszerű és csöppet sem megerőltető. Szóval anyuka beköltözik egy szállodába hogy kényeztesse magát 3-4napig. Ezidő alatt apukának kell megoldania egyedül mindent. Három kikötés van: nincs telefonos segítség, nincs gyorséttermi kaja és nincs tv nézés. Ja és anyuka néha küld egy-két sms-t néhány instrukcióval hogy még jobban megnehezítse a dolgát... néha nagyon vicces...

Ahogy elnézem a részeket sokszor rádöbbennek az apukák hogy nem is olyan egyszerű ezt megoldani.

A te párod hogyan oldaná ezt meg?

2012. jún. 12. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a párom keresi a pénzt, mellette semmi más nem fér bele neki. Alig van itthon, ami időt mégis, azt a gyerekekkel játszva tölti. Úgyhogy gőze sincs a házimunkáról, gyerekek ellátásáról.
2012. jún. 12. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy van, ahogy az utólsó válaszoló írta: rengeteget dolgozik a férjem, nem sok köze van házimunkákhoz és hasonlókhoz! Fürdetni szokott, nagyjából ebben kimerül a dolog és mostanra, hogy a kisebbünk is 22 hónapos, már megtanulta, hol van a pizsamájuk, fel is tudja öltöztetni a kölköket fürdés után. :-) Mondjuk volt ezzel kapcsban pont a napokban egy aranyos sztori: délután meg kellett csutakolni a kölköket, mert úgy jöttek be a kertből, mint egy-egy dagonyázó kismalac. Férjem kivételesen korán hazaért, átvette tőlem őket. Megfürdette, majd arra mentem be a szobába (délután fél négykor) hogy kezdi rájuk húzni a pizsamát. :DDDD
2012. jún. 12. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó kérdés. :)

Egy ismerősöm mikor a harmadikat szülte, mentünk apukához, hogy együtt menjünk a kórházba látogatóba... a két kisfiú érdekesen nézett ki. :D Az egyiken kacsán állt a cipő, a másikon kifordítva a pulóver. :) Kész szerencse, hogy anyósa főzött rájuk legalább. :D

Én férjem szerintem itt ülne a gyk előtt és egész nap keresgélne, most mit csináljon. :D

2012. jún. 12. 17:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ketteskével bent voltam a szülészeten, egyeske akkor 19hónapos volt. Hát, azt a mocskot bűzt amit itthon találtam. Amikor behozta a kicsit, a gyerek koszos volt, ő maga is úgy festet, mint aki a fürdőt se ismeri.

Kész káosz volt.

El tudom képzelni, mit csinált itthon: vakarta a seggét, és várta a csodát.

2-3órát nem bír ki velük, hol mert még reggel van, hol mert már este. Ha elmennék, akkor amit töltődök, azt a romokra el is lőhetném. Nálunk mire felnő a feladathoz, addigra a kicsik full önellátóak lesznek.

2012. jún. 12. 19:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én férjem mindig kiveszi a részét a házimunkában (imádom is érte) és a gyerekek körül is- így ő nem esne kétségbe. :)
2012. jún. 12. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
11. vagyok. Ráadásul azt vettem észre, hogy ha itthon van hétvégén, akkor 1. nagyobb a kupi, 2. többet kell pakolnom, mosogatnom, 3. borul a napi ritmusunk is. :)
2012. jún. 13. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is így van: amikor a férjem elutazik pár napra (gyakran megy munkája révén) akkor fele a mosogatnivaló, felét kell pakolni, sokkal jobban ráérek.... :-))
2012. jún. 13. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!