Mit gondolsz hogy tudná megoldani a párod, ha 3-4napra magára hagynád a gyerkőccel/gyerkőcökkel és a háztartással?
Mostanában láttam egy pár részt a Mamit akarom! című műsorból (azthiszem a spektrumon megy, de nem vagyok benne biztos). A lényege az, hogy olyan apukákat hagynak magukra a párjuk, akik azt hiszik hogy a gyereknevelés és a háztartás ellátása milyen egyszerű dolog és azt gondolják hogy az anyuka egész napja milyen egyszerű és csöppet sem megerőltető. Szóval anyuka beköltözik egy szállodába hogy kényeztesse magát 3-4napig. Ezidő alatt apukának kell megoldania egyedül mindent. Három kikötés van: nincs telefonos segítség, nincs gyorséttermi kaja és nincs tv nézés. Ja és anyuka néha küld egy-két sms-t néhány instrukcióval hogy még jobban megnehezítse a dolgát... néha nagyon vicces...
Ahogy elnézem a részeket sokszor rádöbbennek az apukák hogy nem is olyan egyszerű ezt megoldani.
A te párod hogyan oldaná ezt meg?
Nagyon jó kérdés. :)
Egy ismerősöm mikor a harmadikat szülte, mentünk apukához, hogy együtt menjünk a kórházba látogatóba... a két kisfiú érdekesen nézett ki. :D Az egyiken kacsán állt a cipő, a másikon kifordítva a pulóver. :) Kész szerencse, hogy anyósa főzött rájuk legalább. :D
Én férjem szerintem itt ülne a gyk előtt és egész nap keresgélne, most mit csináljon. :D
Ketteskével bent voltam a szülészeten, egyeske akkor 19hónapos volt. Hát, azt a mocskot bűzt amit itthon találtam. Amikor behozta a kicsit, a gyerek koszos volt, ő maga is úgy festet, mint aki a fürdőt se ismeri.
Kész káosz volt.
El tudom képzelni, mit csinált itthon: vakarta a seggét, és várta a csodát.
2-3órát nem bír ki velük, hol mert még reggel van, hol mert már este. Ha elmennék, akkor amit töltődök, azt a romokra el is lőhetném. Nálunk mire felnő a feladathoz, addigra a kicsik full önellátóak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!