Hova mentek a babával nyaralni és mennyi időre?
Ausztria, Salzburg, St. Martin am Tennengebirge
8 nap / 7 éj
13 hónapos lesz akkor.
Tavaly 6 napot voltunk Siklóson, lányom akkor 9 hónapos volt, és imádott pancsolni a gyerekmedencében (Siklósi fürdő nagyon klassz szerintem, és a gyerekmedencék is tök jók).
Idén 21 hónapos lesz, mikor nyaralunk, Csopakra megyünk 1 hétre.
Jövőre, ha minden jól megy, Horvátországba megyünk, Rab-szigetre (Lopar). Nagyon szép, sekély, homokos, gyerekbarát a partja.
De tudom ajánlani még Balatonfűzfőt, ott is jó a strand a kicsiknek, és Agárdot is, ott is nagyon gyerekbarát a strand. A Pákozdi arborétum pedig közel van hozzá, és nagyon jó a levegő, babakocsival is könnyű közlekedni, és szupi játszótere van.
Az én babám 7 hónapos lesz augusztusban,ekkor megyünk nyaralni egy hétre Gran Canariára.Nagyon szuper hely,szerintem az egyik legjobb a világon.Nagyon kedvező ajánlatok vannak,ha nem utazási irodán keresztül mész.
Gyönyörű hely,nyáron mindig meleg van,az óceán is "meleg",
hatalmas élet van ott,és a közbiztonság sem hever romokban.
Remélem a kislányom is élvezni fogja :))
Balatoni városok közül Balatonföldvárt ajánlom.
sehova, nincs rá keret :(
10 hónapos és 28 hónapos kislányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!