Ki hány csomag Pampers New Born 2-5 kg pelenkát használt el az elején?
Most lesz a hétvégén akciós a Tescoban, és venni szeretnék, de mennyit? Még van 3 hetem hátra, 32 hetesen 1856 g-ra saccolták, a 38 hetes UH még nem történt meg, nem tudom mekkora baba lesz, hogy hogy készüljek! 2 csomag? Sok?
Köszönöm szépen!
Akkor ha veszek 2 csomaggal az jó?
Köszönöm
Egyet használtunk el.
32 hetesen őt 2200 grammnak saccolták, 38 hetesen 3800 grammnak, és ennyivel is született. 4500 gramm körül járt, mikor már nem volt jó rá a newborn, most 5100, a 2-es is necces már, szerintem 1-2 hét és 3-asra váltunk.
Az elején egyébként a kórházban kettes pelust adtak alapból, liberot, és szívesebben használtam ezt, pedig vittem saját pamperst is - ez azonban nagyon piszkálta a köldökét, mert már nem takarta el, hanem pont rajta csúszkált. Tehát én egy csomag newbornt, és egy csomag kettest vennék talán.
Én Libero newbornt vettem, de 5 csomaggal tuti elfogyott az elején. Még lehet, h több is, már nem emlékszem.
2950-nel született a lányom, én a 2-es méretet nagynak találtam (olyat adtak a kórházban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!