Anyukák, akik a T. omi Baby mosógélt -vagy port használjátok a baba ruháihoz, külön vettetek fehérnek és színes ruhának valót is?
Figyelt kérdés
Vagy van univerzális is? a születendő babánk ruháinak 3/4 része fehér, de azért vannak színesek is.2012. jún. 11. 19:03
1/4 anonim válasza:
Én egybemosok mindent, külön ezért nem veszek mosóporokat. De a gélt én valahogy jobban szeretem, mint a mosóport. És mindig colort veszek vmelyik fajtából (Tomi, Bonux, Ariel-nálam ez a befutó leginkább, csak nagyon drága)
2/4 anonim válasza:
Én sem vettem kimondottan babáknak valót;én úgy hallottam,hogy az a féle mosószer réteget képez a ruha szálain és ez nehezen távolítható el-ami akkor lényeges,ha mondjuk érzékeny rá a baba bőre.Én Arielt használok colort és fehérnek valót.Én a világos ruháit is a fehérnek valóval mosom,mert nem szürkülnek be és valóban szépek maradnak.Együtt mosom a mi ruháinkkal (természetesen a munkás,nagyon koszos ruhákat külön kezelem).
3/4 anonim válasza:
Ja és mindenképpen CSAK folyékonyat használok,mert az rendesen feloldódik és kevesebb esélye van annak,hogy benne marad a ruhákban ,ezáltal is allergizál a baba bőrével.
4/4 anonim válasza:
Én folyékony Arielt használok, a színesekhez valót, öblítőt viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!