Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tesztek félre a gyermeketek/gy...

Tesztek félre a gyermeketek/gyermekeitek jövőjére?

Figyelt kérdés
Pl.: lakásvásárlásra? Vagy hónapról hónapra éltek? (Csak hasznos válasz van!!!)
2012. jún. 10. 14:38
1 2
 11/20 Disi ***** válasza:
Még annyi, hogy van egy perselye amibe dobàljuk a 200-asokat. Ìgy végűlis észrevétlenül fèlreteszünk neki pár ezer ft-ot :)))
2012. jún. 10. 17:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. Ha esetleg az előző válaszadó olvassa, vagy bárki aki jártas ebben: Ez a 200 Ft-os gyűjtögetés szöget ütött a fejembe. Ennek a beváltása később hogy működik? Mennyi a költsége?
2012. jún. 10. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:
babakötvény,havi tíz ezer
2012. jún. 10. 18:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Van!

Szerencsére többet is tudunk fizetni, illetve van,amit a nagyszülők és van,amit a keresztszülők fizetnek!

2012. jún. 10. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, teszünk. Főként a tanulmányaira és az utánna lévő "életkezdésre". Ezen kívül magunknak is, a biztonság kedvéért. Hála isten most a férjemnek is, és nekem is nagyon jó munkánk van, de a mai világban semmi nem biztos. Lehet, hogy megtehetnénk, hogy évente kétszer a trópusokon nyaraljunk, vagy 3 autónk legyen, de ez múlandó. Így amit erre költenénk az megy a gyerkőcöknek. Szeretnénk biztonságba tudni őket ilyen szempontból is.
2012. jún. 10. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Van egy hitelmentes lakása a férjemnek amiben most lakunk és nekem van egy hiteles 1,5 szobás lakásom aminek a hitelét nyögjük. 11 év van még hátra. Gondolom ez jó lesz a kisfiamnak még csak 13 hetes. Más előtakarékunk egyenlőre nincsen.
2012. jún. 10. 19:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Fundamenta, és perselybe az apró. Az egy év alatt összegyűjtött apróból szoktunk minden nyáron elmenni nyaralni (belföldön).

Kérdésedre a válasz: A perselyben összegyűjtött pénzt a postán bármikor be tudod váltani papírpénzre ingyen. Annyit szoktak kérni, hogy címletenként, összeszámolva, henger alakba csomagold össze, és a végösszeg lehetőleg legyen kerek.

2012. jún. 10. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:
17. vagyok. A kereken azt értem, hogy ...500 vagy ...1000 legyen.
2012. jún. 10. 21:35
 19/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2012. jún. 10. 22:24
 20/20 Disi ***** válasza:
50 darabig díjmentesen át tudod váltani pl. az OTP-ben, afelett díja van. A többi banknál, postán nem tudom de biztos valameddig mindenütt díjmentes. Már van 18e ft-ja, most lesz egy éves.
2012. jún. 11. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!