Mit adjak neki amit már rághat?
Figyelt kérdés
8hós, még csak pépeket kap de annyira szeretne rágni, nyúl az én kajámért. Parizert adtam neki jól összeaprítva. Mit lehetne még, hogy meg ne fulladjon a kis édim.2012. jún. 8. 21:33
1/6 anonim 

válasza:

kifli, buláta, répa, krumpli, rizst is kipróbálhatod, hogy nem turmixolod. ha már nyúl akkor nyugodtan tedd elé és csipegesse.
enyém a borsót, kukoricát is nagyon szerette csipegetni, kb. ennyi idős volt mikor először elétettem :)
ja és durum tésztát is :)
2/6 anonim 

válasza:

Mindent adhatsz neki,ami elég puha. Akár a te kajádból is.
Nem fog tőle megfulladni.
3/6 anonim 

válasza:

csak ne parizert,meg semmi ilyen mű izét ....
4/6 anonim 

válasza:

Bármit adhatsz neki, csak ő csipegesse fel egyedül, mert akkor fogja érezni, hogy "megfelelő méretű-e" a falat, vagy nem, és sokkal kisebb a félrenyelés kockázata. Mert ha túl nagy is, akkor leharapja egy részét, vagy ha nem, akkor automatikusan öklendezni fog, míg ha a szájába adod, akkor ő rögtön nyelni fog, anélkül, hogy "ellenőrizné", hogy nem túl nagy-e.
5/6 anonim 

válasza:

Kockára vágott párolt almát, nyers barackot, cseresznyét (magozva), banánt, dinnyeféléket, krumplit, répát, szinte bármit, amit leturmixolsz neki.
6/6 anonim 

válasza:

banán, kifli, főtt kaják bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!