Nem fogadja el a tapszert- mit tegyek?
Kedves anyukak! Kisfiam 5 honapos, idaig kizarolag szoptattam. A tejem mostanaban kezd apadni, ugy vettem eszre, hogy mar nincs eleg minden szoptatashoz. Ket napja elkezdtem kostoltatni, es vettem egy doboz tapszert is. Az volt a tervem, hogy reggelire es vacsorara marad a cici, tizoraira, ebedre, es uzsonnara pedig bebietel/sajat foztom + tapszer.
A baj csak az, hogy nem izlik neki a tapszer, vettem ket felet, egyik se. Amint a szajaba rakom a cumisuveget, allatira sir szegenykem. Ha lefejt tejet adok neki uvegbol, azt viszont issza, mint a kisangyal. Csak mar a lefejt tejem is erosen fogy :)
Nem tudom, mitevo legyek. A vedono azt javasolta, hogy ha kell, eheztessem egy egesz napig, elobb-utobb hozza fog szokni a tapszerhez. Anyukam szerint mar adhatnam a forralt tehentejet, de azt meg nem merem. Ti mit tennetek, hogyan csinaljam?
Nemsokara megyek vissza dolgozni, legkesobb szeptemberig jo lenne, ha megoldodna a helyzetunk, de attol tartok, mar annyi idonk sincs, rohamosan fogy a tejem :(
koszi a segitseget elore is!
koszonom a biztatast!
megkostoltam, borzaszto ize van mindkettonek!!!!megprobalom akkor egy kis bebikajaval keverni, csak megegye :(
kivancsi leszek!
mi is ezzel a gondal kuzdunk, mivel a rizst eléggé szereti, ezért rizspépet fozok neki, es táppal keverem, így legalább már oda eljutottunk, hogy eszik 5-6 kanállal. A sima tápot le se nyelte
itt a rizspep receptje,errol az oldalrol loptam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ha eddig gond nélkül szoptattál, a tej nem megy el egyik napról a másikra!!! Tedd cicire és kész, ahányszor kéri! Nem lesz gond, mivel a hozzátápit is elkezdtétek, ha nem lenne elég neki amit szopizik, majd pótolja a rendes kajából. De nem hinném, hogy lesz ilyen gond.
A tápikat felejtsd el, egy szoptatott baba azt a rémséget nem fogja meginni - egyszer én is megkóstoltam, mondhatom, annak a fején verném szét, aki feltalálta....
koszi megegyszer mindenkinek!
Gabka, csak az a baj, hogy egy-ket honapon belul munkaba allok, es mar csak reggel es este lesz neki a cici, ugyhogy ugy gondolom, jobb, ha kezd hozzaszokni. Egyebkent most delelott raktam a tapszerebe egy kis alma-banan puret, meg kicsit razkodott tole, de megevett 140 ml-t. Haladas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!