Miért pont azt a nevet választottátok ami lett a gyerekeiteknek?
A kislányom elég erőseket rúgott mindig a pocimban, meg "vandálkodott" :) mindig ezt mondtam. És innen jött a Vanda név. És még mindig Vandál Vanda. Nagyon illik rá a neve. Sztem nagyon eltaláltuk.
A mostani pocaklakóm (kislány) meg olyan kis nyugis, ezért találtam ki egy ártatlannak tűnő nevet, ami szintén gyönyörű és hát majd kiderül, h eltaláltuk-e ezt is. Ő Nóra.
Nálunk is a fiam azért kapta a nevét mert a férjemet is így hívják és nekem alapban is nagyon tetszik,Dániel.
A kislányomnál már sokat vacilláltunk mert a férjemnek egyik név sem tetszett ami nekem és ami a férjemnek tetszett az meg nekem nem,aztán találtunk egy nevet,de az meg nem ment a vezetéknevünkhöz ezért eldöntöttük,hogy 2.névként mindenképpen adjuk aztán találtunk másikat itt a netten találtunk 2-öt csak nem tudtuk eldönteni,hogy melyik legyen terhességem utolsó hónapjában egyik este a férjem a pocakomra tette a fejét és azt mondta,a pocimban levő kislányunknak,hogy ha 1percen belül megrúgsz akkor így fognak hívni,ha nem akkor meg amúgy aztán fél percen belül elkezdet vadul rugdalózni a hasamban és így lett Jázmin Kira.
13:16 vagyok és kómás :-)
szóval boszi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!