3,5hónaposom leesett az ágyról, mire figyeljek? Annyira büntudatom van.
Előfordul, az én kislányom is legurult az ágyról 4-5 hónaposan, de szerencsére még oda tudtam ugrani, hogy elkapjam félúton...
Figyeld a picit, de ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ha bármi furcsát tapasztalsz (bágyadtság, hányás), vidd dokihoz, de feleslegesen ne idegeskedj előre. Én amióta volt ez az eset, csak a földön merem egyedül hagyni a picit, vagy a rácsos ágyban, még ha 3 lépésre megyek a mi ágyunktól akkor is lerakom a földre (persze ez is csak addig lesz biztonságos amíg nem kezd mászni- mert akkor meg mindent magára ránthat).
így mi is jártunk annak idején, a biztonság kedvéért elvittem az ügyeletre (ugyanígy volt, 2 percig nagyon sírt, aztán megszoptattam és elaludt), ott átirányítottak a balesetibe, mondván, hogy ez oda tartozik. A balesetiben csináltak mellkas- és koponyaröntgent, mindkettő negatív lesz, és azt mondták, hogy ha 48 órán belül szédülést, hányást, tudatzavart stb. tapasztalnánk, azonnal vigyük vissza.
Én azt mondom, hogy vidd orvoshoz, valószínűleg semmi baja, de fő a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!