1/13 anonim válasza:
Amennyit kérek? Mondjuk gondolom van egy határ. Én 900 gr-os tápszerből mindig 2x3 dobozzal írattam, és sose mondta, hogy sok, pedig így eléggé betáraztam. Kisfiam 6,5 hónapos és még van 5 dobozzal, de már elhasználom, utána majd veszek neki 2-est.
3/13 anonim válasza:
Nekem annyit írt fel amennyit kértem,volt hogy 6 dobozzal írattam!
4/13 anonim válasza:
Én 5 dobozzal szoktam íratni a 900 grammosból,szó nélkül fölírják,3 hónapos a babám.Mindig megkérdezik hogy mennyit írjanak és még azt is hogy egy receptre e vagy többre.
5/13 anonim válasza:
Mindig megkérdezik hány dobozzal és hány receptre írják. ;)
6/13 anonim válasza:
Mindig megkérdezik hogy mennyit írjanak fel,a legtöbb amit írattam az 8db volt,de hallottam olyanról is,ill. a dokinő is mindta,aki 25db-ot is kiíratott.
7/13 anonim válasza:
5-6 dobozzal írtak fel,az volt a max.
8/13 anonim válasza:
Tudom nem a kérdésre válaszolok és le is fognak pontozni, de tápot a malac eszik! A gyerek tápszert! Valahogy ez engem mindig úgy irritál! Sorry
9/13 anonim válasza:
nekem szigorúan 2db 600gr.
állandóan ott voltam szörnyű mindig bejelentkezni......
de a végére belejöttem hozzánk havonta jön a gyerekorvos más okból kifolyólag vele is mindig írattam így már könnyebb volt.
10/13 anonim válasza:
Haha! Mondtam én, hogy le leszek pontozva! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!