Maguktól állnak rá a babák hogy végig alusszák az éjjelt?
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de az én Lányom 19 hónapos múlt és még soha egy éjszakát sem aludt végig. Pedig mi aztán már mindent kipróbáltunk!
Nagyon nagyon jó, ahogy most alszik a babád, de ez semmit nem jelent a világon. Javulhat és romolhat is ez az állapot!
Valahol igen, belső kényszerként. A gyerekeim úgy álltak rá az éjszakai alvásra, hogy elvettem tőlük a cicit.
A fiam 13hónapos volt, amikor leválasztottam végleg(lányommal 3hónapos várandós voltam), pár éjszaka még nehezen ment, de elfogadta, nincs cicizés, max simi, akkor inkább alszik.
Lányom, 17hónapos, és 3hete vettem el tőle a cicit, ő azóta alszik éjjel. Minden zokszó nélkül.
Igaz most töri át az ínyét a foga, ha megébred, kérné, de hamar megnyugszik, és visszaalszik. este 8-9től alszanak 7ig. Jah és súlyban réges régen benne voltak/vannak az alhatna is éjjel részben, vacsi is tartalmas, lefekkvés előtt van ivászat, tehát sem éhség sem szomjúság nem volt, csak az anya közelsége(pontosabban cicije:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!