21/34 anonim válasza:
Higgyétek el, hogy tényleg van aki ennyire nem bírja a szagokat. Az én férjem pontosan ugyanígy öklendezik. Amikor terhes voltam a macskánk egyszer hányt és kénytelen volt feltakarítani. Látni nem láttam, csak a konyhában állva hallottam és annyira röhögtem, hogy meg kellet kapaszkodjak. Éppen ezért nem szokott pelenkázni, illetve egyszer már megtette, de szerencséje volt, mivel csak pisi volt benne.
22/34 anonim válasza:
Csak a pisit veszi ki. A nagyobb feladatokat rám bízza:)
23/34 anonim válasza:
az én férjem az első naptól fogva,ahogy hazajöttünk a kórházból pelenkázza a picurt.
24/34 anonim válasza:
Amikor itthon van, szívesen csinálja! :-)
25/34 anonim válasza:
Nekem a sogoróm is ilyen, nem birta tisztába rakni a babát mert öklendezett.
26/34 anonim válasza:
Az én férjem soha nem pelenkázott. Illetve egyszer megpróbálta, de már sajnáltam szegény gyereket, annyira bénázott. Inkább én befejeztem....
27/34 anonim válasza:
Nálunk sem egyszerű a pelenkázás. Az én párom is öklendezik a kakis pelusnál, de megcsinálja ha arról van szó. A pisis pelus meg sima ügy. :-)
28/34 anonim válasza:
az én párom 14hónap alatt 1x se pelenkázott.de cserénél ott van,szóval a szagokkal nincs baja.
29/34 anonim válasza:
Nem szokott és azt mondja, nem is fog :((( Elég ügyetlen, muris is lenne a művelet.
30/34 anonim válasza:
Nálunk ez nem így működik,nem hogy pelust cserélni,de még megfogni is alig...de ha fogja is max 15 perc és már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!