Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történik közvetlen azután,...

Mi történik közvetlen azután, mikor hazavisznek egy csecsemőt?

Figyelt kérdés
Nektek volt segítségetek otthon (pl. szülők), vagy egyedül birkóztatok meg a feladatokkal?
2012. jún. 7. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
(És még annyi, hogy szégyen vagy sem - nálunk apuja is felkelt etetni, bár nyilván ez optimális esetben, azaz anyatejes babánál nem megy. :D Tehát nekem ez is extra segítség volt, talán ezért nem volt annyira nagy egyéb segítségre szükség.)
2012. jún. 7. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok,igen nálunk is felkelt előtte meg anyukám is,mivel nem tudott és nem is akart szopizni fejtem,így amíg én fejtem megetették,azzal ami már be volt készítve a hűtőbe,amióta átalussza az éjszakát(3hónapos),be van osztva hogy ha 4 előtt kel esetleg ilyen nem szokott lenni csak ha nem evett eleget akkor én kelek fel hozzá 4 után a párom(ma már 13 hónapos)
2012. jún. 7. 12:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Igen, azt hiszem én is elfogadnám a segítséget! :)
2012. jún. 7. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én császárral szültem és borzasztóan fájt a vágás. nem is gondoltam, hogy ennyire rossz lesz. De végül is hamar jobban lettem. Én nem kértem segitséget, csak a férjem volt itthol egy pár napig velünk. Meg az elején 3 napig hozott kaját anyós. Nekem a csípőmmel is lett valami, ugy mentem mint egy csípőficamos. De az is elmult. Az én babám rettentő aranyos volt , nem sírt szinte sosem, tejem van mái napig rengeteg. Én szinte csak babázok. De ha sírós lett volna biztosan kérek segitséget én is. Nekem így nagyon könnyü dolgom volt. 2,5 hónapos kisfiu anyukája.
2012. jún. 7. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es, mi is pont így csináljuk! :D Négy előtt én, négy után a férjem. :)))))
2012. jún. 7. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Császáros voltam és semmi bajom nem volt rá egy hétre!

Mondjuk mi bent is voltunk egy hétig.

Amikor hazaértünk nem kértem segítséget. Mindent el tudtunk intézni a férjemmel!

2012. jún. 7. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!