Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az lehet, hogy a Fiam 4...

Az lehet, hogy a Fiam 4 hónapos korára szokik rá a cumira?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig utálta, még be se ért a szájába már köpte ki :)

Most pedig ha nyűgös és odaadom neki, rágcsálja, van, hogy be is alszik vele.

2012. jún. 6. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk 3 hós volt a gyerek, mikor rászokott, addig nem is tudta a szájában tartani. Aztán elfelejtette egy időre, és 10 hós korában megtalálta egy dobozban, megint rácuppant 3 éves koráig. Utána megint letette magától.
2012. jún. 6. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, miért ne lehetne? Örülj neki, h legalább ezzel nyugtatja / lefoglalja magát!:)
2012. jún. 6. 18:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Többemberes baba, úgyhogy örülök, ha elvan vele, viszont nem szeretném, ha "függő" lenne, ezzel aludna, még óvodába is vinné :(

Hülye vagyok, hogy ezen aggódom? :D

2012. jún. 6. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Kislányom eleinte még öklendezett is a cumitól, majd 3 hósan oda volt érte. Most 9 hónapos és csak hébe-hóba van a szájában. Ha nincs a közelben nem is veszi észre viszont ha sírdogál megnyugtatja. Én is aggódtam először, de úgy látom szépen el fogja hagyni lassacskán. Most már inkább rágókát adok neki és azzal is el van.
2012. jún. 6. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
A lányom 4,5 hónaposan szokott rá. Az oviba már nem cumival ment. Addigra (2 évesen) átszokott az ujszopásra, remélem, lassan azt is sikerül teljesen elhagynia. :)
2012. jún. 6. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hónaposan szokott rá a babám. Addig annyira utálta, hogy a szájába se lehetett adni! Most meg elvenni alig tudom. Én is aggódok kicsit , hogy majd ha ovi lesz, egy újabb herce-hurca lesz leszoktatni. De az is lehet, h amilyen hirtelen rákapott, olyan gyorsan lemond róla. ;-) Remélem! :-D

Mindenesetre így fogzás idején csodát művel a gyerekkel! Eddig naphosszat nyűglődött, sírt. Most eldudózik és nincs vele gond. Ráadásul könnyen elalszik vele, nem kell harcolni mint azelőtt.

Szóval valahol nem bánom, hogy most rákattant. ;-)

2012. jún. 7. 05:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. jún. 7. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!