Bébikomp mennyire árt?
árt, ennyi a lényeg. a "mennyire" kérdésre nem lehet pontosan válaszolni.
a gerincét terheli, amikor az még nem tud súlyt megtartani.
Én nem teszem én nem is fogom bébikompba tenni a gyerekem, de az enyém se nem kúszik se nem mászik, nekem nincs összefüggésbe a bébikomp és a kúszás- mászás. terheli a hátgerincet és a gyerek nehezebben tanul meg járni, mivel lábújhegyen van, azt hiszi a járás is így működik, oviban dolgozom, simán kiszúrom melyik gyerek csücsült bébikompban, mert ezek lábújhegyen járnak, mivel abban csak lökniük kell magukat. Plussz a gyerek nem látja a lábát és nem tudja hogy azoknak felváltva kell mozogniuk, amire már agyi tevékenység szükséges mindkét féltekből, épp mint a kúszáshoz és mászáshoz, innen jött az a következtetés, hogy azok a babák akik kigahyják ezeket a mozgásformákat, olvasászavarral küzdhetnek, merthogy az olvasáshoz ugyanarra az aktivitásra van szükség.
Amúgy pedig, én se nem kúsztam se nem másztam, csücsültem bébikomban jó sokat és nem vagyok diszlexiás:)
A gyereked a te felelőséged, de sem az orvosok, sem a gyógytornászok nem ajánlják.
Én nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!