Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiú vagy lány lett az első...

Fiú vagy lány lett az első babátok? Az lett amire vágytatok? És most hány éves a kicsi?

Figyelt kérdés
Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, nekem nem lehet még babám egyelőre. És bár tudom, hogy mindegy a pici neme, csak egészséges legyen, valahogy mindig is úgy képzeltem el, hogy az első gyerkőcöm majd kislány lesz, és Judit Annának fogják hívni. Már annyira szeretném, ha itt tarthatnék. Szóval kíváncsi vagyok, hogy nektek mennyire jött be a megérzés, vagy a vágyakozás. Vagy egyáltalán akartátok tudni a nemét, vagy meglepetésnek szántátok saját magatok felé?
2009. júl. 1. 21:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én kislányt szerettem volna,a páromnak mindegy volt ő örült mindkettőnek,de amikor kiderült,hogy kisfiú lesz már tök természetes volt nekem is és nem voltam csalódott.Már 10hónapos, és 100lányra sem cserélném el,ő az én kis szerelmem ami a szülőszobában kezdődött köztünk:D A neve Armand,ami szintén különleges név,de tökéletesen illik hozzá:)
2009. júl. 1. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy volt, hogy kisfiú vagy kislány. Nem is akartam megkérdezni a nemét. De mivel parázs viták folytak köztünk a névválasztás terén, így megkérdeztük, és már csak a fiúnéven vitáztunk tovább. Most 9 hónapos a mi gyönyörű kisfiunk, Botond.
2009. júl. 1. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A párom fiút szeretett volna elsőre. Én nem mondtam neki, de titkon egy tündi-bündi kislányra vártam. Lehet hogy közhelynek hangzik, de mikor már a pocimban volt, éreztm hogy lány:) 18 hetesen ki is derült tutira. Most 8 hónapos, és gyönyörű lányka. Igazi "baba"! Apucit az első percben levette a lábáról!

2009. júl. 1. 22:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Apának mindegy volt. Én viszont már hosszú évek óta sóvárogtam egy cserfes kislány után. Végül 38 hetesen mondták, hogy kislány, addig csak tippeltünk, én pedig reménykedtem. Aztán valóban kislány lett, aki 2 nap múlva lesz 8 hónapos és valóban folyamatosan mondja a magáét babanyelven:)
2009. júl. 1. 22:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk az elsőnél fiút szerettem volna, nem akartam h megmondják a nemét csak mikor kibújt a kicsiszentem tudtam meg h gyönyörű fiúcska Bécó ő most 18 éves , másodszorra meg kislányt szeretünk volna és az utolsó 36. héten végzett ultrahangon feküdt úgy h látni lehetet h csajszika Laura és most 13 hónapos.

Nekünk mind a 2x bejött, de ha nem ygy lett volna is imádnánk mert a szerelmünk gyümölcsei:)

üdv.

2009. júl. 1. 22:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kislányt szerettem volna,a férjem fiút,

fiú is lett,5 éves,Zalán

A második babánknál ugyanez történt,

Ő Bulcsú és 7,5 hónapos

De az furcsa,hogy mielőtt megmutatta magát az ultrahangon az első kisfiam,csak kék dolgokat vettem neki/ágynemű szett,babakocsi,hordozó/,szép lett volna ez a szín egy kislányon:)

Titkon biztos éreztem,hogy fiú,de erősebb volt a vágy egy kislány után!

2009. júl. 2. 07:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre gondoltuk mindegy mi a neme,a 36.héten kiderült,hogy fiú.Levente múlt héten volt 4 éves.Másodjára már lányt kívántunk,szintén 36.héten mutatta meg magát Virág aki aug-ban lesz 2 éves.Most 13 hetes vagyok és már bármi lehet:)
2009. júl. 2. 08:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten kisfiút szerettünk volna és fiú is lett! Jövő héten lesz 1 éves!
2009. júl. 2. 10:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem annó megjósoltak 2 kisfiút és jelenleg van egy 13 hónapos kisfiunk és most vagyok 21. hetes terhes egy szintén kisfiúval :) most másodjára kislányt éreztem, de kisfiú lesz, de nagyon örülünk a kis pöcörősnek :) :9 majd a 3. lány lesz! :)
2009. júl. 2. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:
:9= :)
2009. júl. 2. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!