Két hetes kisbabát este már lehet sötét szobában hagyni elaludni?
Az első válaszolónak írnám, hogy igenis egyedül lehet hagyni a babátaludni, mivel mindenki tud egyedül aludni már a születésétől, csak mi, szülők "kényeztetjük" annyira őket, hogy nem tesszük meg, mert nem vagyunk "szívtelenek".
A kérdezőnek: nyugodtan hagyhatod mózeskosárban aludni a picit, később könnyebben tudod majd egyedül hagyni aludni a saját szobájában és nem kell állandóan mellette lenned, amíg el nem alszik. Lehet, hogy rossz módszernek tűnik ez elsőre, de később még sokat köszönhetsz neki.
Szerintem mindenkeppen, minel elobb megtanulja a napszakok valtozasat annal jobb. Nekem meg nincs babam, most varom az elsot, de en biztos hagynam igy aludni, max kapcsolj be neki ejszakai fenyt, hogy ne legyen teljesen sotet. Ha almos a baba ugyis alszik, ha nem azt meg gondolom jelzi. Es gondolom nem hagyod egyedul a hazban csak a szobajaban...
ja...ennyi erovel 15 evesen meg nem engedem osztalykirandulasra mert 15 eve meg a hasamban volt... :)
Jo babazast!
nekem a kisfiam már 6 hónapos korától külön alszik, mivel jön a kistesó, mindenképp muszáj volt. Persze van légzésfigyelő, ajtók nyitva, de már kicsi korától sötétben aludt, mivel neki is érzékelnie kell a napszakok változásait.Ha lámpánál altatod, nem fog róla leszokni, évekig égetheted a lámpát neki.
Nyugodtan hagyhatod sötétben,semmi baja nem lesz.
Nekem most 6 hetes a kisfiam, és a kezdetektől fogva sötétben alszik esténként. Mi másik szobában, persze nyitott ajtóval.
És van légzésfigyelőnk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!