Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy hívod a babádat?

Hogy hívod a babádat?

Figyelt kérdés
Én általában ezeket mondom: Cicu,Cicuka,Bobo,KisHapsi,Vasgyuri,Husika,Cicabogár,Gurulka,Dilike,Babika,Levike,Levibaba,Levi,Lev:) Leggyakoribbak ezek közül: Bobó,Husika,Levibaba,Levi,de a mindennapi az a Bobó.Az ilyen KisHapsi és hasonlók csak néha állnak a számra:)

2012. jún. 4. 15:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bendő, Gűzű, Bendi, Kis Büdös Bendő(nem büdi :D), Manócska, Kisbéka, ja és egyszer, azt mondtam neki az orvosi rendelőben, hogy te édes kis Guzi. Egy anyuka beszólt, hogy hogyan mondhatom a gyerekemre, hogy b*zi.
2012. jún. 4. 17:28
 12/20 anonim ***** válasza:

A fiamat: Paszuly, Bobó; Mogyoró; Mazsola, stb. 22hós

A lányomat: Kamilla (azért, ahogy nézelődik), Vénasszony (amiért olyan kis ráncos), szépségem, stb. 2 hetes

2012. jún. 4. 18:06
 13/20 anonim ***** válasza:
kicsikém, kincsem, babám, husi, pici babám, bendő
2012. jún. 4. 18:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Prüntyőke, bibibaba, cuncimókus, tündérvirágszál, Eszter baba.
2012. jún. 4. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
én Bubu, Bucimaci, Réka baba, szépség.
2012. jún. 4. 18:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Általában a keresztnevén (Viki), hogy tanulja meg, hogy arra mindig figyeljen fel. Egyébként Viki baba, hercegnő, pocok, manó, kicsilány, édesem, kincsem, drága, anya virágszála, hugica, babci.
2012. jún. 4. 18:45
 17/20 anonim ***** válasza:

Kristóf,Krisi,Babi,Babus,Prücsök,Prücsi,Nyuszi,Mucus,Muci

A 3,5 éves nővére: Krisikécském :)

2012. jún. 4. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Mikor megszületett Levi baba, Levike volt legtöbbször. Utána ahogy nőtt leginkább Leventének szólítom, néha Levi. Emellett sokszor elhangzik a mai napig a Bogyó, Levi bogyó, Manó, Bogyesz. Igaz még csak 8 hónapos, de olyan szép a neve, szeretem úgy szólítani, persze becézgetni is szoktam. :)
2012. jún. 4. 22:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Husi,Tomci,Édesem,Arany Csillag :)
2012. jún. 4. 23:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Pocóka, Bucóka, Bucó, Coca (néha horkantva veszi a levegőt :) ), Tündérbogár, Dodó, Dodi
2012. jún. 5. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!