6 és fél hónapos babámnak adhatok dinnyét, cseresznyét? Ti babáitok mit csinálnak/csináltak ennyi idősen? Az én babám fordul oda-vissza, felül, kúszik, négykézlábra áll (még mászni nem mászik csak áll ), kapaszkodva ma felállt- na ez korai szerintem.
Csak az utolsó részhez tudok hozzászólni, mert az én babám 1 hónapos: szerintem nem korai, sok ismerősöm babája 6 hó körül állt fel kapaszkodva, ill. én is akkor álldogáltam már a babanapló szerint, amit anyum vezetett.
Ja, és cseresznyét szerintem nem kaphat még.
Amit magától csinál, arra megérett. Ha már feláll, akkor feláll. Nem tudod odaragasztani a földhöz... :)
Sárgadinnyét 7 hónapos kortól adtam, cseresznyét viszont csak 8 hónapos kora után, és akkor is csak a belét, a héja nélkül. Az ugyanis nagyon puffasztós, még nekem felnőtt létemre is marhára csinálja a szelet. Szóval én még bőven várnék vele a helyedben.
A cseresznyével várj még, puffaszt és hasfájást okoz. Viszont meggyet kaphat, persze ezt is héja nélkül.
A lányom ezzel kezdte az étkezést, és mai napig kedvenc gyümölcse.
Dinnyét adhatsz, de én mindenképp megvárnám amig hazai dinnye kerül a piacra, és ilyen pici korban csak nagyon keveset, mert nagyon telít, és éhes marad utána.
Szia! Meggyet lehet adni! Először csak a levét, majd a húsát is lehet. Cserkót én a 8 hónaposomnak most adtam, de hascsikarása van tőle. Mondjuk ő amúgy is extrém módon hasfájós születése óta :-/ De azt most hanyagolom nála.
Dinnyét semmiképp nem adnék neki! Lebeszélt a védőnő róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!