Mit csináltok az ajándékba kapott babaruhákkal, ha nem tetszik? (főleg nagyszülőtől) Udvariasságból ráadjátok néha a babátokra, vagy egyből megy a szekrény aljába?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Csak szólok, hogy én mindenkit felfele pontoztam!
Érdekes, aki azt írta, hogy nem adná rá, azt rögtön lepontozta valaki. Nem értem néha, hogy az emberek mi alapján döntik el, hogy egy válasz hasznos-e vagy nem. Szerintem a kérdezőnek hasznos volt az a válasz is, másnak meg nem tudom, miért fáj, hogy ha egy anya nem szívesen adja rá a gyermekére a divatjamúlt ruhát, amikor a vásárban 100-200 forintért lehet használt, de jó állapotú mostani kisruhákat is kapni.
Én ennek ellenére azt mondom, ha van másik, ami tiszta, akkor nem fogom a ronda ruhát ráadni a gyerekemre. Olyan hamar megnőnek, és olyan hamar eljön az az idő, amikor már a gyerek mondja meg, hogy mit szeretne felhúzni. Örülök, hogy most még öltöztethetem. És ha tehetem, csinosan fel is öltöztetem akár minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!