Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan osszam be úgy az...

Hogyan osszam be úgy az időmet hogy a főzés, takarítás stb mellett több időt tudjak az 1 évesemmel tölteni? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy eltelnek az órák hogy alig haladok a teendőimmel és úgy érzem vele is többet kéne lennem. pedig bevonom őt a dolgaimba és így jól elszórakozunk de néha ha visszanézem a napom, vicces hogy csak 1-2 dolgot csináltam meg (pl: csak főztem vagy csak takarítottam - több nem fért bele) és úgy érzem nem játszottunk eleget sem. Átlagban így néz ki egy napunk:

8-fél 9 fele ébred. Ő reggelizik én kávézok meg rendet rakok, picit játszunk.

elkezdek főzni, mosni stb ő elvan, fél 11 fele tízórai, aztán elálmosodik és elviszem aludni. addig én befejezem a dolgaim, megebédelek és készülődök a sétához. 12-fél 1 fele felkel, eszik, lemegyünk (sétálunk, játszótér) feljövünk, uzsizik, közös játék, önálló játék, aztán vacsi, fürdés, alvás. ez így olvasva nagyon szépen hangzik, de közbe 3szor szétpakolja a lakás összes szobáját én meg folyamatosan teszek veszek! hol utána, hol a saját dolgaim csinálom. segítségem nincs sajna, a párom dolgozik, rokonaim nincsenek a közelben. szívesen várom az ötleteket, tanácsokat, ki mennyi időt tud így babázni

2012. jún. 2. 17:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Úúú de jó hogy ilyen sokat alszik a kislányod! :) Én akár mit csinálok, egy-másfél óra a max, és csak egyszer alszik egy nap! :) Boldog babavárást és minden jót kívánok nektek!
2012. jún. 3. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!