Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem lesz egy kicsit sok neki...

Nem lesz egy kicsit sok neki ez a gyógyszer?

Figyelt kérdés

Kislányom 2napja köhécsel(nem sokat) hőemelkedése van délutánra.Ma elvittem dokihoz.Mondta hogy piros a torka.Meghogy látja hogy több fog jön egyszerre.Írt fel Cataflam cseppet(3x12csepp),Sinecod cseppet(3x 15csepp) és calciuscot(2x fél ampullát.Nem sok neki így egyszerre?Cataflam elég erős gyógyszer még sosem használtuk ezért kérdezem.16Hónapos a Kislányom és most 3.szor beteg.Nem fájdítja semmijét és vidám,jókedvű.Orra nem folyik.

Ti használtatok így egyben ennyit?Nem sok?

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 1. 16:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én adtam már ennél többet is a lányomnak...kellett, hát beadtam. amivel viszont nagyon rossz tapasztalatom volt az a Cataflam csepp. 20 hónaposan neki is 3x12 cseppet írtak fel. első nap nem aludt délután, majd este is csak éjfélkor. másnap a gyógyszertárba kérdeztem meg, nem lehet e hogy bepörgeti a csepp őt. ráaádsul a testhője 35,6-ra ment le. a gyógyszertárba utánannéztek és kiderült ha nagyobb dózist kap ami sok a szervezetének, a gyerek felpöröghet, zavarttá válhat. nála ez volt. amint leálltunk a csepekkel, visszatért a normális alvás is. a gyógyszerész azt mondta az nagyon sok, de azért írják fel nehogy lázgörcsöt kapjon a gyerek, ugyanis majdnem 40 fokos volt a láza mikor kiírták neki. ha esewtleg nálatok is lenne ilyen, nyugodtan csökkentheted a cataflamot.

a calcimus tulképpen nem sokat zavar. a lányom volt hogy kapott fenistil, calcimus, cataflam cseppet, mellé még köptetőt és antibiotikumot napi 3-szor. no és persze a probiotikum.

2012. jún. 1. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!