Nyálkás, alkalmankén véres széklet 4 és fél hós babánál? Rotavírus?
már bocs de ezek hülyék????
ahhoz, hogy a tejallergiát kimutassák, fogyasztani is kell, épp akkor, nem sokkal előtte, esetleg előző nap.
tehát ti esetetekben nekem a vizsgálat előtti nap sok tejet kellett volna inniod, különben negatív akkor is ha pozitív lenne.
a másik meg, hogy gyakorlatilag értelmetlen volt 2 hét szünetet tartanod, mert 2 hét után ürül ki, tehát a te szervezetedből még pont ki se ürült mikor megmondták a tutit, hogy akkor nem az.
bolondok ezek, komolyan :(
tarts szigorú tejmentes diétát 1 hónapig, felvágottakat se igen ehetsz és sok péksüti is kizárva van, de megéri ha kiderül
Konzultálnod kellene egy jó dokival.Ha megengedheted Magadnak, akkor magánúton, amennyiben a gyerekorvosotok nem tud mit tenni.
Pregomin?Amikor a babámnak véres volt a széklete, eleinte a kórházban tejmentesen voltam, de hiába.A vér újra és újra jelentkezett.Kapta a Pregomint, ami totál tejmentes tápszer.Fel van bontva vagy mi a szösz.Attól megszünt a v ér, és így tudta a doki mondani, hogy tejérzékenysége van.Kizárásos alapon ment a dolog, mert minden eredményünk negatív lett.
Ha Pregomin mellett pár nap alatt javul a baba, akkor ott a tej a hibás.Mellette még lehet fejni a tejet, nehogy elapadjon.
Nekünk a háziorvos is felírta a Pregomint a második babámnak.Nem kellett hozzá elmenni a gasztrora.
Eleinte nem mindn székletben volt vér, és csak kevés.
A nyálkásság az első babámnál megszünt, a másodiknál nem.A gasztros doki tanácsára 2xfél normafloret adtam neki.Több hétig is adható.Ha nem a tej a mumus, nem gond a nyálkásság.A doki azt mondta ne aggódjak miatta el kell fogadni.Viszont a vérbe nem szabad belenyugodni.
Csak a Pregomin volt jó, és kb 7 hónapos korban terheltem HA-s tápszerre.Figyelni kellett a székletét, mert a HA-s tápi is okozhatott volna gondot.
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, de alig van időm a két gyerekem mellett!
Jobbulást!
Szia!Az én lányom széklete mélyzöld, szilárdabb volt.
Az ízét nem lehetett javítani semmivel.Borzalmas az tuti.Viszont ha már teljesen kiürül a szervezetedből a tej, akkor könnyen vissza tud állni a szopira.
2x fél Normafloret adhatsz neki, ameddig csak jónak látod.Én 1 hónaposan adtam a kórházban a babámnak, hogy egy kicsit javuljon a bélflóra.A dokik azt mondták, bármeddig lehet adni.Volt, hogy 2 hétig adtam, majd egy kis szünet.
Ha ennyit javult, akkor mégiscsak a tej a mumus?!Sajnálom.
Szia!
Nálunk ismét megjelent a vér, úgyhogy adom neki a Pregomint.Viszont a doki azt mondta, hogy mellette nem szabad kapnia az anyatejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!