Nyálkás, alkalmankén véres széklet 4 és fél hós babánál? Rotavírus?
tejallergia
ha szoptatod kerüld a tejermékeket, ha tápis hA tápszer kell
2 hétig tartottam a tejmentes diétát a kórházban azt mondták abba hagyhatom mert nem allergiás semmilyen ételre.(anyatejes) kap Laktiv babyt már 2 hete eddig semmi. K-vitamint majd most fogja még kapni nálunk havi 1 ampulla egyszerre az adag.Erre nem is gondoltam még.
Napi 4-5 széklete van kicsit vizes,habosan jön egyébként nagyon jól hízik heti 20 dkg.
Nem mondták, hogy tej lehet a gyanús?
Nálunk is ez volt.Szigorú tejmentes diéta, ha szoptatsz.Ha tápszeres, akkor spec. tápszer.
Ha szoptatsz, és elkezded a diétát, akkor egy hónap, mire kiürül a szervezetedből teljesen a tej.Tehát ha nagyon véres a széklet, akkor rögtön tápszert szoktak adni, mellette pedig fejni a tejet, nehogy elapadjon egy hónap alatt.
Kétszer jártam végig ezt az utat sajna.
Szerintem keress fel egy gasztroenteorológust, vagy beszélj a gyerekorvosotokkal.
Most olvastam, hogy közben írtál.Hiába tartottál tejmentes diétát, mert 2 hét alatt egyáltalán nem ürült még ki a szervezetedből.Tehát simán lehet.
Pregomin tápszer jól jönne. Akkor megtudnátok, hogy mi a helyzet.
Mégegyszer azt írom, hogy gasztros doki!!!
Érdekes, és a rotát mondták vagy megcsinálták a tesztet is? Mert egy egyszerű gyorsteszttel kimutatható a rotavírus.
Egyébként mi is küzdöttünk vele tavaly, ugyanennyi idős volt a babám, minden bacira negatív volt, azt mondta a doki valószínűleg valami vírus volt, nem rota, de 5 hétig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!