Melyik tejpépet ajánljátok első nekifutásra 5 hós anyatejes babának?
Most kezdtük a hozzátáplálást, orvosi javaslatra mert megállt a súlygyarapodása! Eddig anyatejes volt! Három napig kapott almalevet (nem akarta elfogadni), ma először barackot (ez már jobban tetszett neki, de még mindig tiltakozik). Mivel először az esti órákban vettem észre, hogy kevés neki a tejem, arra gondoltam, hogy szépen fokozatosan kiváltanám vagy kiegészíteném az esti szopit tejpéppel. Tudom, hogy egyszerre csak egy új dolgot kaphat, de ha már kapott barackot és nem volt allergiás reakció nála, akkor mondjuk holnap adhatom úgy hogy reggel ismét baracklé, este meg kipróbálhatom a tejpépet? Vagy este ne kísérletezzek újjal?
Ha igen, melyik ajánljátok? Lehet simát vagy mindenképp hipoallergént kell?
Köszi!
És ezt is kell kóstoltatni vagy rögtön rendesen evett belőle?
Szerintem mindenképpen kostoltass először kicsi adagot, aztán ha semmi gond, akkor emelheted az adagot nyugodtan.
Kisfiam először Hippes tejpépet evett, nagyon rágerjedt. Azóta is imádja, de szerencsére mindenfajtát megeszik.
A hozzátáplálás idején a szakértők nem ajánlják,hogy este kapjon új dolgot a baba.Inkább napközben kóstoltassd meg vele!Az én fiam anyatejes,és ezeket a tejpépeket nem eszi meg.Több félét kipróbáltam,de egyik sem jött be.Pedig finomak szerintem.Most 13 hós és gyümivel keverem neki össze,hogy elfogyjon,így megeszi!
Amúgy én a Milupát és a DM-est vettem neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!