Ti benne hagynátok a kakiban, hogy végre aludjon is egy kicsit?
4 napos babám mindig szopi közben kakil. Viszont ahogy cserélem neki a pelust, annyira kiébred és kiakad, hogy csak szopival tudom megnyugtatni.
Most reggel 8 óta megy ez a körforgás, eddig mindig cseréltem. Kicsit kilátástalannak tűnik...
Viszont a bőre elég csúnya, tehát a kaki valószínűleg nem tesz neki túl jót...
Nem gondoltam volna, hogy ezen a kérdésen is lehet ítélkezni, meg okoskodni.
Kérdező, babád még csak 4 napos, lehet 1 hét múlva már másként fog "működni", úgyhogy vegyél mély levegőt és tedd úgy ahogy jónak látod, kísérletezz. Alakulni fog ez!
Órákig viszont azért ne hagyd a kakiban, az biztos nem tesz jót.
Minden szopinál kakil?
Nem sok az egy kicsit?
Ez most komoly,hogy aki azt válaszolja,hogy ne hagyd a kakiban az le van pontozva????Döbbenet....
Tessék lehet engem is akkor,én sem hagynám!!!Én sem szívesen aludnék betojva...
Hát, én is mindig kicserélem... A férjem egyébként orvos, ő elég rugalmasan kezeli a dolgokat (lásd: nem aggódja halálra magát egy büfin), de múltkor, mikor nálunk is ez a lánc indult be (mibabánk egy hónapos), egy nagyinál tett látogatás után, pont akkor kakilt be, mikor elaludt végre - megkérdeztem, hogy most akkor pelenkázzam át? És azt mondta rá, hogy soha ne hagyjam úgy, mert kedvez mindenféle gombának, kicsípi, ami nyilván logikus, és józan paraszti ésszel is fel lehet érni, de bevallom, elgondolkoztam rajta, hogy úgy hagyom. Hát, soha nem nézett még rám szemrehányóan a férjem, de emiatt igen. :D
Így le lehet pontozni: én olyan tanácsot még senkitől nem kaptam, hogy hagyjam kakiban.
Huh.
Mennyi indulat, hát erre én sem számítottam.
Először is a kaki mennyiséget nem úgy kell elképzelni, hogy dől belőle, inkább csak ahogy puppangat, "megszínesíti" a pelust.
Végül "próbálkoztam", bizony letettem aludni, és magam is aludtam két órát, ami életmentő volt, mivel a szülés óta kb. 3 óra volt az éjszakai maximum, az is csak több részletben...
Az eredmény meglepő volt, a popsija semmivel nem volt pirosabb, sőt. Kezdek arra tippelni, hogy a nedves törlőkendő pirosítja ki, pedig a legkevésbé illatanyagosabbat használjuk, ami már a többi gyerekemnél is bevált, mert hogy nem az első, nem is a második. :o)
Csak valahogy a többivel ilyenre nem emlékszem, de lehet, hogy az idő feledésébe merült csak a dolog... :o)
Egyébként a cicin alvás 4 naposan szerintem mindennél természetesebb, szóval ez nem gond, a tej is csak most indulgat jobban be, és mivel nagy baba, sok kell neki, ezért gyakran kéri.
Az alvásom a tejtermelésnek is jót tett. :o)
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!