Hogy szokassam rá, hogy egyedül aludjon el, ha fáradt? Vagy ha leteszem aludjon? 1 éves a babám
Figyelt kérdés
Este leteszem, lekapcsolom a villanyt és alszik reggelig, 2 hónapos korától. Bár ez is úgy ment, hogy sírni hagytuk és elfáradt majd elaludt, 1 hét alatt megtanulta. De a nappali alvásnál nehezebb. Leteszem és 2 perc múlva már ül az ágyban.2012. máj. 19. 15:35
1/8 anonim válasza:
Sötétíts be. Nem kell nézegetni, lehet, hogy ül, de ha álmos majd lefekszik magától. Ha nem sír, akkor előbb-utóbb aludni fog.
2/8 anonim válasza:
3 éves lesz októberben. Mai napig igényli, hogy legyek ott vele, míg el nem alszik. Este is.
3/8 anonim válasza:
Sötétben van? Enyém is van hoyg felül, de pár perc múlva lefekszik és alszik.
4/8 anonim válasza:
off: válaszolni nem tudok, ne haragudj..de miért akarod hogy egyedül aludjon el? nincs erről rossz véleményem félre ne értsd csak érdekel hogy mi az oka?
5/8 anonim válasza:
Nem tud ellazulni. Én az első foga jövetelétől kezdve altatom úgy nappal a gyereket (11hónapos) hogy felmászik az ölembe, bebújik a nyakamba és picit dudolok neki, az egész nem több mint pár perc, ha nagyon van időm akkor akár 20 percet is dudorászok neki, és szépen ellazul. Olyankor csak beteszem a kiságyba és alszik, pont mint a tied. Az esti alvásnál neki sem kell dudorászni. Viszont ha még nem álmos akkor bulizik a kiságyban, aztán ha megunja lefeszik elalszik. Én este már nem nézegetk be hozzá,mert tusolok, rámolok, aztán néha hallom a babyőrben, hogy megy a buli ezerrel, aztán már, csak dünnyög aztán már csak azt hallom ahogy ezerrel cumizik. Nyilván nappal is volt rá példa, hogy csak letettem dudolás nélkül, én azt vettem észre, hgy olynakor ezer dologgal van elfoglalva, jönni ki, még sűrgős játszani valója van, a kisautó nem úgy van ahogy azt ő elgondolta stb. Pörög. Ennyi.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy ő 2 hónapos korától kezdve nem marad meg a kezünkben. Addig én is ringattam.
2012. máj. 20. 14:35
7/8 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy nem tudod altatni sem.
Ebben az esetben nem tudom mit tudnál tenni. Talán ha hagyod kicsit, hogy szórakoztassa magát a kiságyban lehet, hogy előbb utóbb elalszik?
8/8 anonim válasza:
nappal altathatod babakocsiban is..nem?én is tologattam sokszor bent a lakásban vagy erkélyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!