A virágnevek közül melyiket adnád a gyerekednek? A Százszorszép nevet be lehet jegyeztetni?
Figyelt kérdés
Rózsa
Hanga
Jácint
Virág
Ibolya
Tulipán
Szegfű
Árvácska
Bíborka
Kála
Viola
Dália
és még sorolhatnám :) Ti melyiket választanátok?
2012. máj. 30. 13:58
23/30 anonim válasza:
Mindenképp Liliom! :)) Amiket felsoroltál azok közül a Dália tetszik a legjobban.
24/30 anonim válasza:
Hanga és Kamilla tetszik, meg még az Iringó.
25/30 anonim válasza:
Ha lányom született volna, Hanga lett volna. :D De fiú lett, és nem hétköznapi neveket kapott, mi pl ősmagyar nevek közül válogattunk, és Álmos Farkas lett a neve, de Álmosnak szólítjuk. Sokan azt mondták, hogy ez rossz ötlet, de szerintem gyönyörű név, és egy vezérünk után kapta, ami elég jó ómen szerintem. :-) Ezt csak azért írtam le, hogy szerintem az említett neveket simán be lehet jegyeztetni, ha a Farkast be lehetett.
27/30 anonim válasza:
Nekem a Virág és a Boglárka tetszik,ill. a nevem az Erika.(erről csak nemrég tudtam meg egy keresztrejtvényből,hogy virágnév is)
28/30 anonim válasza:
Hanga tetszik..bár nem sok választja el a hangyától...
Nem adnék virág nevet így nem tudok konkrétan állást foglalni:-(
29/30 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy az Erika virágnév! :D
Az Álmos nagyon szép név, nekem is tetszik :)
2012. máj. 31. 11:51
30/30 anonim válasza:
Ezek közül a Bíborka tetszik a legjobban, nem tudom, miért:-)
Még a Virág, és a Viola (inkább Violetta), a többi nem. A Hanga nagyon felkapott lett mostanában, szerintem idétlen (bocsi mindenkitől...), aki írta, hogy a Hanna csak egy betűben tér el, egyet értek, az nekem is tetszik:-)
Itt amúgy egy csomóról nem is tudtam, hogy létezik, mint név:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!