A virágnevek közül melyiket adnád a gyerekednek? A Százszorszép nevet be lehet jegyeztetni?
Figyelt kérdés
Rózsa
Hanga
Jácint
Virág
Ibolya
Tulipán
Szegfű
Árvácska
Bíborka
Kála
Viola
Dália
és még sorolhatnám :) Ti melyiket választanátok?
2012. máj. 30. 13:58
12/30 anonim válasza:
A mi családunkban anyai ágon több virágnevű kislány/fiatal nő van: 2-2 Kamilla, Ibolya és Hajnalka, 1-1: Viola, Rózsa, Bíborka, Flóra, Virág.
Én nem szerettem volna beállni a "csokorba", a lányom Anna Tünde lett.
14/30 anonim válasza:
az én lányom Jázmin,tetszik még a Kamilla.
15/30 anonim válasza:
A Rózsa tetszik, a Hanga és a Jázmin tucatnév, nálam szóba se jöhetne, a többi semleges.
16/30 anonim válasza:
Ami tetszett, az a Boglárka volt, de ma már annyi van belőle, hogy letettem róla. A Jázmin még a nagy favorit nálam.
17/30 anonim válasza:
Hanga az olyan különleges,meg még talán Borókát :-)
18/30 anonim válasza:
Hanga, Imola
(megjegyzem én Ibolya névvel is felnőttem és soha senki nem bántott miatta, más kérdés hogy nagy koromra fogadtam el igazán-ezt a "többi név kitolás"-válaszra írtam)
20/30 anonim válasza:
Nekem a Kamilla és a Jázmin virágnevek közül a favorit.
Hanga annyira nem tetszik,de a Hanna igen.Pedig csak egy betű különbség :)Amiket felsoroltál,azok közül a Viola nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!