Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Háziállat mellé (pl:macska)...

Háziállat mellé (pl:macska) lehet e gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Van már egy négy éves szobacicám. Mit szólna a cica a jövevényhez?Nem támadná e meg? Az állatszőr nem okozna e gondot?
2012. máj. 30. 00:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én annyiban szólnék hozzá,hogy az allergia miatt nem érdemes félni.Minél több idegen dologgal találkozik a picur már a kezdetekkor,annál kevesebb lesz az esély a kialakulására.

A "toxoizét",ami toxoplasma névre hallgat,valóban szűrik terhesség alatt.Nem kötelező,kérhető,így fizetős.Elméletileg valóban csak ürülékkel terjed.Nos,engem mikor terhes voltam megharapott a macskám,mikor próbáltam nevelni,hogy ne a szobába intézze el a dolgait.Pont kakis volt a szája.Nagyon féltem,de nem lett semmi bajom.Viszont egy kolléganőmnek még macskája sem volt és úgy kapta el.Valószínűleg nyers hússal foglalkozott és az is terjeszti.Csak ezt kevesen veszik figyelembe.

Ha már az elején odafigyeltek és megtanítjátok a cicának,hogy ő is családtag;később pedig a picinek is,hogy ne gyilkolja szegény jószágot,tuti nem lehet baj. :)

2012. máj. 30. 09:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Kedves 8/11:A cicám nem kijárós, úgyhogy a szőrén nem tud behozni semmit. Tényleg tiszta állat, nagyon jó illata van, szoktam érezni, mikor megpuszilgatom :-)

Valóban okos is, reggelente ébresztő elött 5 perccel kelt.

Kedves TKI Ibolya:Te takarítottad a höri almát? Az lehetett a gond?

2012. máj. 30. 21:38
 13/14 TKI Ibolya ***** válasza:

Nem ,nem én takarítottam az almot,de bármennyire is óvatosak vagyunk akkor is szál a mikro szőre és a két nagy gyerekem is összefogdoshatott bármit amit én is megfogtam.

biztosan nem mindenki ilyen érzékeny mint én de nálunk tuti ez volt a gond.

Elmesélek még valamit,de nem ijesztés képen.A sógornőm 5 lombik programon van túl sikertelenül.Két macska van a házban az egyik igen rosszul néz már ki ,mert öreg.Sajna mindig elvetél a 3-dik hónap környékén.Már sokan mondták neki ,hogy meg kellene szabadulni a cicáktól de nem hajlandó rá.Eddig nincs baba.A nőgyógyászunk ugyan az ,neki el sem meri mondani a macskákat.Ez azért nem lehet véletlen.

2012. máj. 31. 21:17
 14/14 A kérdező kommentje:

TKI Ibolya:

Ez sajnos nem hangzik túl jól:(.Köszönöm válaszodat!

2012. jún. 1. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!