Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babával kertes vagy társasház?

Babával kertes vagy társasház?

Figyelt kérdés
Jövőhéten költözünk! Társasból kertesbe...! 11 hónapos lányunk már már elindul! Furcsa lesz biztos mert sokkal több mindenre kellesz figyelni..... állatok még nincsenek értem itt kutya macska..... Vannak itt olyan anyukák akik ezt eljátszották már előttünk??? Csak mert akkor kérnék egy kis segítséget abban hogy mikre figyeljek? Milyen lesz? Köszönöm!

2012. máj. 29. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
A mérgező virágokra, és bokrokra figyeljetek oda, a bogarakra, a rovarokra, amik a kertben találhatók, a teraszon a lépcsőre, ha van.
2012. máj. 29. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, mi tavaly októberben költöztünk egy akkor 5 hós és egy akkor 2 éves babával kertes házba Budapest egyik kerületének társasházából. Mire gondolsz pontosan? Mire kellhet jobban figyelni? Egyet tudok, nekünk nagyon bejött, a társasháznak anno nagy kertje volt, de a 3-4.-en laktunk, lift nélkül. Hát nem kívánom senkinek terhesen felkísérni kézenfogva naponta 4-6-szor a kicsit. Nekünk bevált a kertes ház! Mondom mindezt úgy, hogy én imádon Budapestet. Szóval ha van kérdésed, szívesen válaszolok, de semmit extra nem jut eszembe így hirtelen.
2012. máj. 29. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:

13 hónapos volt a fiam, mikor költöztünk.

Rémálom volt. Ilyen idősen kedvenc időtöltésük pakolászni, ami egy berendezett lakásban nem gond, na de minden dobozban turkálni... nem akartam, hogy egész nap üvöltsön, úgyhogy ha kivettük, valakinek foglalkozni kellett vele, így lassan haladtunk. Amire nagyon kellett figyelnünk, pakoltunk kocsikból ki, ajtók nyitva, nehogy szökjön a baba (fiam már járt akkor, de mászni is kimászik, ha úgy van). Jó volt, hogy kinyitottam az utazóágyat, addig beraktam, nem volt el, de olykor muszáj volt berakni, addig beszéltem hozzá.

WC ajtót folyton nyitva hagyta valaki, manóka meg ment volna mindenfélét bedobálni. :) Ráadásul többszintes ház, a biztonsági rács még nem volt felszerelve a lépcső előtt, úgyhogy erre is nagyon kellett figyelni, mert felfelé tudott menni, de bármikor eshet, és az azért nagyon komoly is lehet.

Nálunk csomagok mentek előre, mi a fiammal kevés cuccal utoljára.

Amúgy azóta kiválóan érezzük magunkat. Minden nap kint vagyunk a kertben, imádja a fiam. Én nagyon örülök, hogy sikerült kertesbe költöznünk, még ha több meló is van egy ilyen házban.

2012. máj. 29. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi extra nem lesz;ugyanúgy arra kell figyelni mint ha az utcán mennétek.Imádni fogjátok :)
2012. máj. 30. 09:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Na igen a másik a költözködés milyen egy 11 hónapossal.... De ezt okosba megoldottam illetve meg fogom oldani! Egy időre anyósékhoz költözünk és mikor elalszik este átmegyek kipakolni a dobozokból... mert hát igen a pakolás a minden nálunk is :) Így gondoltam el ezt én! Remélem tényleg hogy imádni fogjuk! Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 30. 17:59
 6/6 anonim válasza:
a kertes haz biztos jobban fog neki tetszeni..keresztfiam 2 eves de mar tavalz kint ult a kismedenceben,jatszott a homokozoban,tipegett a fuvon,ugyh...csak oda kell figyelni,dehat azt hol nem?...! :)
2012. jún. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!